Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το Κερατσίνι 4-2 τον Ερμή που “φωνάζει” για Τσαγκαράκη

Published

on

Το Κερατσίνι ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ερμή Κορυδαλλού, νίκησε με 4-2 και παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΠ, με τους «Κορυδαλλιώτες» να έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη.

Ο Ερμής άνοιξε το σκορ στο 20’ με φοβερό φάουλ του Quku(0-1) και στο 26’ ήρθε η αποβολή του Καλογεροπουλου καθώς στράφηκε στον ποδοσφαιριστή Σφυρογιαννάκη των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθεί (για μη τήρηση fair-play σε σκληρό μαρκάρισμα και πτώση του συμπαίκτη του Βιδάλη στο έδαφος) ο Σφυρογιαννάκης βρέθηκε και αυτός στο έδαφος με τον κ.Τσαγκαράκη να στέλνει νωρίς τον Καλογερόπουλο στα αποδυτήρια και να αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι «αποπειράθηκε να κτυπήσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή», προκαλώντας τις αντιδράσεις των παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Ερμή για την απόφαση αυτή.

Στο 29’ το Κερατσίνι αγωνιζόμενο με αριθμητικό πλεονέκτημα πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά με τον Διάκο (1-1) και στο δεύτερο μισό του αγώνα να προηγηθεί με 4-1 με τα τέρματα των Κετίκογλου στο 54’ , Σαουλιά 74’ και Παναγιώτου 78’ (4-1).

Οι φιλοξενούμενοι που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στο 60’ σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Καραμάνη (ο ρέφερι έδειξε παίζετε) …καθώς και σε σπρώξιμο του Λαζάκη δυο λεπτά αργότερα, το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν σε (4-2) στο 89’ με τον Παπαθανασάκη.

Κερατσίνι: Κουτσογιαννούλης, Σφυρογιαννάκης (77’ Τσελίκου), Παναγιώτου, Αγγελάκης, Βαττής, Μαθιουδάκης (59’ Λουκάτος), Κετίκογλου, Σαουλιάς, Λουβής (77’ Λένγκα), Διάκος (79’ Κυριακίδης), Φράρος (77’ Κοττάκης).

Ερμής Κορυδαλλού: Κελεμίδης, Γραμματόπουλος (85’ Καστρίτης), Αργεντίδης, Παπαθανασάκης, Λαζάκης, Καραμπίνης( 85’ Πανέτας), Κιούκου (59’ Μπεκάκος), Καλογερόπουλος, Βιδάλης (59’ Τζανιδάκης), Καραμάνης, Κατσαράς (85’ Μπούντο)