Connect with us

5ος Όμιλος

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ιωνικού και το δώρο στο γίγαντα Ραφαήλ

Published

on

Ο Ιωνικός πέρα από το αγωνιστικό πρόσωπο στο οποίο παίρνει άριστα το τελευταίο 4μηνο, συνεχίζει και δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο που είχε ανέκαθεν.

Εκτός από τους φιλάθλους της ομάδας ( Rangers) που συχνά πυνκά συλλέγουν τρόφιμα και χρήματα, παραδίδοντας τα στις άπορες οικογένειας, η διοίκηση της ομάδας για ακόμη μια αφορά απόδειξη ότι στηρίξει τα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Έτσι πριν από τον αγώνα, ο νεαρός φίλος της ομάδας, Ραφαήλ, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ομάδας, Δημακάκο, έδωσαν το παρών στο γήπεδο, με την ομάδα να παραδίδει στον νεαρό φίλαθλο και μια φανέλα.

Η ενημέρωση της ομάδας

Ο νεαρός φίλος της ομάδας μας, Ραφαήλ, που βρίσκεται πάντα  στο πλευρό του συλλόγου μας, ήταν επικεφαλής μαζί με τον αρχηγό μας,Κυριάκο Δημακάκο  της 11άδας που βγήκε  στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Επισκοπή.

Η διοίκηση μας ,η Οικογένεια Τσιριγώτη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του αφιέρωσαν τη νίκη, ενώ πριν τον αγώνα του προσφέρθηκε και μία φανέλα της ομάδας μας.
Δήλωση Κυριάκου Δημακάκου (Αρχηγός Ιωνικού)
Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, η νίκη είναι αφιερωμένη στον Ραφαήλ, ένα πραγματικό γίγαντα . Με το χαμόγελο του και τη θετική του ενέργεια πήραμε δύναμη για για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα..Του ευχόμαστε δύναμη και υγεία και να ξέρει ότι αποτελεί μέλος της ομάδας μας.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply