Connect with us

stoplekto

Το Κορωπί το ντέρμπι με Ολυμπιακό Α. Στεφάνου

Νίκησε 1-0

Published

on

Το Κορωπί πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου στο ντέρμπι της ΕΠΣΑΝΑ που έγινε παρουσία 400 φιλάθλων.

Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι στην αρχή, αλλά στην συνέχεια αρκετά καλό και από τις δύο πλευρές.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντεντόπουλος με διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις, στο 20′ με τον Ντιόπ το Κορωπί (απέκρουσε Κολώνης στην γραμμή ), στο 47′ σούτ του Σουσούνη μπλόκαρε ο Παπαθεοδώρου,, ενώ στο 49′ σού του Πάντου απέκρουσε ο Χανδρινός.

Μεγάλη ευκαιρία για το Κορωπί στο 55΄ με χαμένο τετ α τετ του Γαλάνη, ενώ στο 58′ είχαμε διπλή απόκρουση Χανδρινού σε σουτ Πάντου και Παπαδόπουλου.

Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 70′ με κεφαλιά του Αθανασόπουλου που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κορωπίου, ενώ στο 80′ δοκάρι για τον Ολυμπιακό σε προσπάθεια του Τσουμάνη, και μεγάλη ευκαιρία με τον Τακόφ το πλάσε του οποίου πέρασε πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

Σχετικά καλή η διαιτησία του Δραγάτη

ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου, Ντενόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (62′ Μινάϊ), Τόλιας (75′ Τσαπαρής), Ντιόπ (51′ λ.τρ. Βρούτσης), Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταληνός (62′ Μπερμπάντης), Τσιούμας, Ευαγγελινός, Κολώνης, Ράλλης (62′ Τακόφ), Τσέλια, Λέκα, Σουσούμης, Αθανασόπουλος, Τζουμάνης (81′ Σταυρόπουλος)

 

Π. ΝΤΑΛ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply