Connect with us

stoplekto

Το μήνυμα του νέου Προέδρου του ΑΟ Καραβά Βασ. Γκούμα

Published

on

Ο Πρόεδρος Βασίλης Γκούμας και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Καραβά πήραν στην πρώτη τους συνεδρίαση μία πρώτη, πολύ σημαντική και ομόφωνη απόφαση.

Η αγωνιστική περίοδος 2022 – 2023 θα είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη σε όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας που τη στήριξαν με κάθε μέσον σε δύσκολες χρονικές συγκυρίες αλλά έφυγαν από κοντά μας πρόωρα και άδικα.
Ο κος Γκούμας δήλωσε σχετικά:
<< Ο ΑΟ Καραβά είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1927 , αυτό σημαίνει ότι μέσα σε αυτά τα σχεδόν 100 χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που μόχθησαν και κατέθεσαν ψυχή και σώμα προκειμένου η ομάδα αυτή να ζει και να αποτελεί το σπιτικό εκατοντάδων παιδιών. Μπορεί να μην είχα την τύχη να γνωρίσω όλους αυτούς τους σημαντικούς για την ομάδα ανθρώπους ,δέχθηκα όμως με μεγάλη μου χαρά αυτή την πρόταση. Γιατί σκοπός δικός μου αλλά και της νέας διοίκησης είναι να συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξαν όλοι οι προγενέστεροί μας. Γιατί ο Καραβάς δεν είναι απλά άλλη μία ομάδα είναι κάτι πολύ περισσότερο.Θέλουμε οι Καραβιώτες της Παλιάς Κοκκινιάς αλλά και όλου του Πειραιά ,να σταθούν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και να πιστέψουν ότι σε αυτή την ομάδα υπάρχουν μόνο πράγματα που μας ενώνουν. Θέλουμε να πορευτούμε σε αυτή τη νέα εποχή για τον Καραβά με σύμβολα τις εικόνες και τις αναμνήσεις από την πολυετή ιστορία μας.

“ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ”.