Connect with us

5ος Όμιλος

Το μήνυμα των φίλων του ΠΟΑ ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Με αφορμή το μας που ακολουθεί με τον Ατρόμητο Πειραιά, ο σύνδεσμος φίλων ΠΟΑ, Los Coproscilos’ κρούουν τον κώδονα του κινδύνου όπως αναφέρουν πριν είναι ήδη αργά, αφήνοντας, παράλληλα υπονοούμενα σχετικά με την συχνή υπερεκτίμηση των αντιπάλων, θεωρώντας, όπως αναφέρεται στο κείμενο, ότι ορισμένοι φαίνεται να αγνοούν τη δυναμική του ΠΟΑ.

Αναλυτικά, το κείμενο

Με αυτό το λογοπαίγνιο, εκφράζουμε την επιτακτική ανάγκη για αφύπνιση αλλά και για εγρήγορση σε κάθε επίπεδο, μιας που η συνέχεια φαντάζει πλέον πολύ δύσκολη, από την στιγμή που ο συντελεστής των ομάδων που είναι υποψήφιες για υποβιβασμό έχει ανέβει επικίνδυνα (είμαστε πλέον μια ανάσα από την σχετική ζώνη) !
Με οδηγό την παθιασμένη, ανιδιοτελή και αδιαπραγμάτευτη αγάπη μας για αυτή την ομάδα, αλλά και έχοντας πλήρη επίγνωση των θετικών δειγμάτων της μέχρι τώρα, κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου για επαγρύπνηση, την ώρα που για την μαζική πλειοψηφία όλα φαίνονται ‘’ρόδινα’’, εμείς αφουγκραζόμαστε μια υπέρ του δέοντος διάθεση να υποτιμήσουμε την ίδια μας ποδοσφαιρική υπόσταση, προσδίδοντας ταυτόχρονα υπεραξίες στους αντιπάλους μας. Την ίδια στιγμή, διαφαίνεται ότι ορισμένοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος αυτής της ομάδας στο Κρητικό ποδοσφαιρικό στερέωμα και εκτός αυτού, κάτι που είναι συνυφασμένο με ένα/μια γενικής φύσεως χαλάρωμα /αδιαφορία
Η δεδομένη χρονική στιγμή λοιπόν, προσφέρεται για επισημάνουμε την ανάγκη για ‘’πρόληψη’’, όπως ήδη αναφέραμε, πριν η ‘’θηλιά του υποβιβασμού’’ μας σφίξει ανεπιστρεπτί, πράττοντας τα αυτονόητα επί παντός επιστητού (κάποια άμεσα και κάποια άλλα . . . τον Ιανουάριο), από όλους εκείνους που κρατάνε την τύχη της ομάδας στα χέρια τους (προπονητές, παίκτες, διοίκηση) ώστε τα θετικά βήματα που όλοι μας έχουμε εντοπίσει , να μετατραπούν σε δρασκελιές για μια υγιή και αισιόδοξη συνέχεια σε αυτό τον δύσκολο (ίσως τον δυσκολότερο όμιλο) της Γ’ Εθνικής.

ΥΓ: Για την ερχόμενη Κυριακή δε, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά στο γήπεδο μας, δεν χρειάζεται να περιαυτολογήσουμε σχετικά με το ποιο θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα . . .
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !