Connect with us

stoplekto

Το μεγάλο «μπαμ »με Τερεκανίδη ο Περαμαϊκός!!!

Published

on

Μεταγραφή πρώτου μεγέθους για τον Περαμαϊκό , που έκανε το μεγάλο μπαμ!! Απέκτησε τον  έμπειρο και υψηλόσωμο  τερματοφύλακα Γιάννη Τερεκανίδη και θωράκισε τα γκολπόστ του. Ο 29χρονος πορτιέρο  έχει αγωνιστεί σε πολύ σπουδαίες ομάδες όπως  είναι ο Εθνικός Πειραιά, ΑΠΟ Κερατσίνι , Προοδευτική. Αμπελακιακός, Κόρινθος, Μαρκό ,Βύζας Μεγάρων, Αστέρας  Βάρης, Αίας Σαλαμίνας .

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο Τερεκανίδης δήλωσε:

«Ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα, δεν το σκέφτηκα καθόλου μιας και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Περαμαικός και ας έιχα προτάσεις από συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών εγώ είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, την άνοδο στην Α’Πειραιά .Θα ήθελα να γίνω και εγώ μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας και παρέα με τα παιδία της Διοίκησης που γνωρίζω για τις διαθέσεις τους και την προσπάθεια που κάνουν να καταφέρουμε να φέρουμε τον Περαμαικό εκεί που του αξίζει.»

Η διοίκηση του Περαμαϊκού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Ήφαιστο  για την φιλοξενία στον αγώνα Κυπέλλου και του εύχεται καλή συνέχεια στο Κύπελλο και άνοδο στο πρωτάθλημα