Connect with us

stoplekto

Το μικρό θαύμα στο γήπεδο Δραπετσώνας

Published

on

Μέσα σε λίγες μέρες ένα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε .Το Γήπεδο Δραπετσώνας απέκτησε τη δική του εξέδρα . Μια εξέδρα κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου ( απέναντι από τους πάγκους) που καλύπτει όλη την πλευρά . Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα . Ήδη λειτούργησε κανονικά  πριν από λίγες μέρες με τους ηγέτες της Δημοτικής Αρχής να είναι εκεί. Παρόντες ο Δήμαρχος Κερατσινίου Χρήστος Βρεττάκος, οι αντιδήμαρχοι Σταυρούλα Συράκου, Στράτος Δασκαλάκης, Παναγιώτης Αλεξίου, ο εντεταλμένος Δημοτικός  Σύμβουλος Δημήτρης Θωμαΐδης και ο Στάθης Αμαραντίδης με την τεράστια προσφορά σε αυτό το γήπεδο .

*Τα σωματεία που  γυμνάζονται και αγωνίζονται στο γήπεδο Δραπετσώνας εξέδωσαν την παρακάτω κοινή ανακοίνωση:

«Οι διοικήσεις των 4 σωματείων  νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο Χρήστο, την αντιδήμαρχο κ. Συράκου Σταυρούλα και όλους τους εμπλεκόμενους για την κατασκευή – τοποθέτηση της νέας εξέδρας στο γήπεδο Δραπετσώνας, οι οποίοι κατόρθωσαν σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές εποχές, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουν πραγματικότητα ένα πολύχρονο αίτημα των ομάδων μας, αποδεικνύοντας ότι είναι δημοτική αρχή των έργων και όχι των λόγων.
Τους ευχαριστούμε
Οι πρόεδροι : Δ. Κασιαβός( ΑΣ Δραπετσώνας ) , Π.Λουρίδας ( ΑΣ Ποντίων ) Μ, Βαρδίκος ( Νέοι Δραπετσώνας ) Χρ. Τράκας ( Αστέρια Δραπετσώνας )