Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το Μοσχάτο …χόρεψε «μπάλο » τον Σαρωνικό 6-1!!

Published

on

Αυτή τη φορά η….ΕΜΥ έπεσε έξω στις προβλέψεις της . Ο «μπάλος» εμφανίστηκε ξαφνικά μεσημεριάτικα στο Μοσχάτο και μέσα σε ένα δεκάλεπτο σάρωσε τον Σαρωνικό με …καταρρακτώδη βροχή από 4 γκολ. Το τελικό 6-1 τα λέει όλα . Η ΑΕ Μοσχάτου σημείωσε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με χαρακτηριστική ευκολία . Οι Αιγινήτες προσπάθησαν να αντιδράσουν , αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο ( 24’-34’) οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα τέρματα εξασφαλίζοντας άνετα το τρίποντο. Στο 24’ μετά από συνδυασμό Λελούδα, Πασαλίδη , ο Νιζάμης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 29’ ο Σταύρου σούταρε από μακριά , απέκρουσε ασθενώς ο Μπακόμητρος και ο επερχόμενος Λελούδας « ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του. Στο 31’ ο Πασαλίδης πάσαρε στον Σταύρου που με διαγώνιο σουτ δεν δίστασε να σκοράρει . Στο 34’ σε σουτ του Θεοδοσίου η μπάλα βρήκε το χέρι του Χρυσοχόου και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Πασαλίδης ( 4-0 ) Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δραστήρια στην επανάληψη και στο 48’ μείωσε με τον Πασχάλη σε 4-1. Όμως η συνέχεια ανήκει και πάλι στο Μοσχάτο που αν και παίζοντας χαλαρά κατάφερε να βρει δίκτυα δυο ακόμα φορές. Στο 60’ με εκπληκτικό σόλο ο Θεοδοσίου πέτυχε το πέμπτο γκολ για την ομάδα του. Το τελικό 6-1 σημείωσε ο νεαρός Εξακοΐδης με υπέροχη προσωπική ενέργεια στο 81’. Καλή η διαιτησία του Γεωργόπουλου.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αφουξενίδης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Λίτσας, Φισκατόρης Σ.( 72’ Εξακοΐδης), Σιδηρόπουλος( 46’ Βουζαλής) Λελούδας ( 65’ Παυλάκης) , Νιζάμης( 72’ Βαζαίος) , Θεοδοσίου, Πασαλίδης, Χαλβατσίου( 65’ Φισκατόρης Ι)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ : Μπακόμητρος Κ., Χρυσοχόος( 77’ Σαμπάνι) , Κάτσας( 63’ Γκάρης Ν.) , Μελάς ( 46’ Γκοτσούλιας) , Γκάρης Σ., Καλικαντής, Πασχάλης( 77’ Μπακόμητρος Ν.) , Στακάι, Μαχμουτάι( 46’ Τσελάι) . Μητρόπουλος, Φεϊζούλα