Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το «μπαμ » με Σαπαλίδη ο Καραβάς!!!

Published

on

Μια τεράστια μεταγραφή που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση πραγματοποίησε ο ΑΟ Καραβάς. Απέκτησε τον  κορυφαίο επιθετικό  Σταμάτη Σαπαλίδη που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ την χρονιά που πέρασε στον Πειραιά με την φανέλα της ΑΕ Μοσχάτου.
Από την διοίκηση του ΑΟ Καραβά εκδόθηκε σχετικά  η παρακάτω ανακοίνωση :
«Η μεγαλύτερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ μέχρι την επόμενη είναι γεγονός.
Με μεγάλη ικανοποίηση ο πρόεδρος της ομάδας μας Χρήστος Σκανδάλης και το Δ.Σ καλοσωρίζουμε τον εκτελεστή και δεινό σκόρερ του Πειραιά και της Αθήνας τα τελευταία χρόνια Σταμάτη Σαπαλίδη.
Ο γνωστός “serial killer” των γήπεδων Σαπαλίδης έχει συμμετοχές σε Α’ Εθνική με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 15-16 αλλά και με τον Κισσαμικό στη Β’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία σε Ιωνικό,Αιγάλεω,Περαμαικό, Εθνικό Πειραιώς, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Τράχωνες ενώ πέρσι ολοκλήρωσε την αγωνιστική σαιζόν πρώτος σκόρερ στην Α’ Πειραιά με την ομάδα της ΑΕ Μοσχάτου σκοράρωντας 33 γκόλ.
Το βιογραφικό του είναι ατελείωτο με πολλές επιτυχίες όπου και αν έχει αγωνιστεί και ήταν η βασική αιτία που οδήγησε στην πολυπόθητη υπογραφή του με κάθε κόστος.
Με τον Σαπαλίδη σε ηγετικό ρόλο στην ομάδα μας είμαστε βέβαιοι οτι κάναμε ότι καλύτερο ανεβάζωντας για άλλη μια φορά τον πήχη ψηλά.
Σταμάτη καλωσήρθες κοντά μας και σου ευχόμαστε υγεία με πολλές επιτυχίες.