Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το νέο ΔΣ της ΑΕ Περάματος

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕ Περάματος…

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑ!
Η Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 χαρακτηρίζεται ημέρα σταθμός για την ιστορική ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, αφού τα μέλη της «Ένωσης» έδωσαν βροντερό παρών στις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.
Η σημαντική παρουσία των μελών, που αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες φώναξαν «παρών» στη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, φανερώνει την αγωνία των φίλων της «Ένωσης» για το μέλλον του Σωματείου, ενώ παράλληλα δίνει το έναυσμα για επανεκκίνηση του ιστορικού Συλλόγου από τη νέα Διοίκηση. Μια επανεκκίνηση συλλογική, με στόχο νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο χώρο του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Τα προβλήματα είναι πολλά και κάποια δεν μπορούν να λυθούν εύκολα. Το νέο όμως Διοικητικό Συμβούλιο δήλωσε πως δεν θα κάνει πίσω. «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με οργάνωση, πείσμα και υπομονή, πιστεύοντας πως σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες» ήταν η πρώτη δήλωση του νέου Προέδρου.
Το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουλίου 2023, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Σαλαπατάρας κάλεσε τους εκλεγμένους στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο, με σκοπό τη σύσταση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Μέσα από τις διαδικασίες που ορίζει το Καταστατικό του Σωματείου, για το Δ.Σ. εξελέγησαν:
• ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Σαλαπατάρας Ευάγγελος
• ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπάμπαλης Πέτρος
• ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ρουσάλης Αθανάσιος
• ΤΑΜΙΑΣ: Μπαλαλής Χριστόδουλος
• ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Καλούδης Παναγιώτης
• ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Μπάμπαλης Σταύρος, Αναστασίου Στέφανος.
• ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Τσόμης Ανδρέας, Λώλης Παναγιώτης, Γκάγκαλης Δημήτριος.
Για την εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν:
• ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζαχαρόγλου Κωνσταντίνος
• ΜΕΛΗ: Ζαγκιόρης Ιωάννης, Τζανόπουλος Χρήστος.
Ο Πρόεδρος της Διοίκησης κ. Βαγγέλης Σαλαπατάρας δήλωσε ότι στοχεύει αφενός μεν στην αξιοποίηση όλων των μελών της Διοίκησης σε ρόλους δημιουργικούς, αφετέρου δε ότι θα προσπαθήσει να ξαναφέρει τους φίλους της ιστορικής «Ένωσης» στο γήπεδο.
«Είναι σίγουρο ότι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με το ένδοξο παρελθόν, θα έχει και λαμπρό μέλλον!» τόνισε ο Πρόεδρος και κάλεσε τα μέλη να σηκώσουν τα μανίκια και να αρχίσουν δουλειά.