Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το νέο ΔΣ της Χαραυγής

Published

on

Από την επίσημη ιστοσελίδα της Χαραυγής δημοσιεύτηκε το νεοεκλεγμένο ΔΣ που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του σωματείου:

“Η Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας συγκάλεσε τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.  Η Γενική Συνέλευση ολοκλήρωσε τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης του σωματείου, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, με επιτυχία. Οι στόχοι του νέου διοικητικού σχήματος είναι οι ακόλουθοι:

-Η πρόθεση συνέχειας και αξιοποίησης του έργου των προηγουμένων διοικήσεων,
– Η δέσμευση όλων των μελών της νέας διοίκησης για διαρκή προσπάθεια προσφοράς και υποστήριξης προς τους αθλητές όλων των τμημάτων του σωματείου σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εποχή
– Η ανάδειξη του σωματείου ως ένα πρότυπο – μοντέλο, το οποίο θα λειτουργεί ως αθλητική κυψέλη και πόλος έλξης στην αθλητική κοινότητα και του οποίου το αθλητικό και κοινωνικό έργο, θα είναι εμφανώς αναγνωρίσιμο από τις τοπικές κοινωνίες και τους αρμόδιους θεσμικούς δημόσιους και αθλητικούς φορείς.

Την Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020 μετά την ολοκλήρωση της εκλογής το Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Κατσιμοίρης Σταμάτιος
Αντιπρόεδροι: Παπουτσογλου Μιχαήλ, Σαπαλίδης Αναστάσιος
Γενικός Γραμματέας: Αμανατίδης Ισαάκ
Ειδικός Γραμματέας: Καρατέλη Ιωάννα
Ταμίας: Κουτουκιάδης Πέτρος
Γενικός Αρχηγός Α΄: Γεωργιάδης Σωκράτης
Γενικός Αρχηγός Β΄: Καφαντάρης Χρήστος
​Γενικός Αρχηγός Γ΄: Νίκανδρος Κυριάκος
Γενικός  Έφορος: Διακόπουλος Δημήτρης
Εκπρόσωπος Ένωσης: Παπανικολάου Νικόλαος
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Σίμος Νικόλαος”.