Connect with us

stoplekto

Το νέο Δ.Σ. του Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Κατόπιν παραιτήσεως του απερχόμενου ΔΣ διεξήχθησαν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα Μαγούλας την Παρασκευή 24-07-2015.

Μετά την συγκινητική συμμετοχή των μελών στις αρχαιρεσίες και δη νέων προσώπων, το νέο ΔΣ αποτελείτε από δεκατέσσερα (14) μέλη με διετή θητεία , καλύπτοντας όλες τις θέσης που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά η επιστολή από το νέο Δ.Σ. που λάβαμε:

« Οι παρακάτω συμμετέχοντες στο νέο ΔΣ, θα προσπαθήσουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που απαιτούνται έναντι της ιστορίας του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ και ιδιαίτερα των φιλάθλων του, που τον ακολουθούν σε όλες τις στιγμές, καλές και κακές.

 

Αυτή η στιγμή ήρθε και τώρα, και καλούμε όλους τους φιλάθλους, φίλους και παλαιά μελή αυτού του ιστορικού σωματείου να σταθούν δίπλα μας. Αρωγοί σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια, διότι ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και ανηφορικός. Αλλά θα την γευτούμε όλοι (την επιτυχία), μηδενός εξαιρουμένου.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε από βάθος καρδιάς, κάθε επιτυχία, οικογενειακή ευτυχία και πάνω απ’ όλα υγεία, σε όλα τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ και ιδιαίτερα στον απερχόμενο πρόεδρο ταχεία ανάρρωση, προσδοκώντας δε, τα μέγιστα δεδομένου ότι κάποια από αυτά κατέχουν Διοικητικούς Θώκους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείτε από τους παρακάτω:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτριος Σερεμέτης

 

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ελευθέριος Μόσχος

 

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Σταμάτιος Μάμαλος

 

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αριστοτέλης Δημητριάδης

 

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Οδυσσέας Κωνσταντινίδης

 

ΤΑΜΙΑΣ : Μέγας Καραμπίνης

 

ΕΦΟΡΟΣ : Ιωάννης Ρόκας

 

Α’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : Αλέξανδρος Πιλίδης

 

Β’ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : Ευάγγελος Περαματζής

 

Α’ ΜΕΛΟΣ : Γεώργιος Δουλγέρογλου

 

Β’ ΜΕΛΟΣ : Αναστάσιος Μαυράκης

 

Γ’ ΜΕΛΟΣ : Ανέστης Παπαδόπουλος

 

Δ’ ΜΕΛΟΣ : Βασίλειος Σιαφάκας

 

Ε’ ΜΕΛΟΣ : Κωνσταντίνος Σκόρδας».