Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το νέο προπονητικό τιμ της Νίκης Ρέντη

Published

on

Ο Κώστας Πήλιουρης είναι πλέον ο πρώτος τεχνικός της Νίκης Ρέντη  με συνεργάτη του Μάκη Χουτζιούμη.

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

H διοίκηση της Νίκης  Ρέντη ανακοινώνει το προπονητικό team του αντρικού τμήματος της νέας σεζόν το οποίο είναι το εξής .

Προπονητικό δίδυμο αναλαμβάνουν δυο άνθρωποι βγαλμένοι από το σωματείο μας και με μεγάλη προσφορά και σαν ποδοσφαιριστές  .

Πρώτος ο Κώστας Πήλιουρης ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν βοηθός προπονητή και η δουλειά του κρίνεται άκρως επιτυχημένη , μαζί με τον διπλωματούχο προπονητή Μάκη Χουτζιούμη ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου μας .

Προπονητής τερματοφυλάκων καθώς και επίσης υπεύθυνος τερματοφυλάκων στην ακαδημία του συλλόγου  αναλαμβάνει ο  Νίκος Κονδυλόπουλος  ο οποίος έχει διαγράψει αξιοσημείωτη καριέρα με διακρίσεις σε ομάδες όπως Αιγάλεω , Πανελευσινιακός , Απόλλωνας , Παναιγιάλειος , Εθνικός Αστέρας κτλ .

Τέλος Φυσιοθεραπευτής θα είναι ο  Έντονης Χρήστου ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του  .

Το βασικό ροστερ του σωματείου μας παραμένει ως εχει σε σχέση με την περσινή σεζόν πλην δυο αποχωρήσεων .

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφές του σωματείου μας οι οποίες θα είναι στοχευμένες για να πλαισιωθεί το ήδη υπάρχον ροστερ προσπαθώντας να συνεχίσουμε με τις βάσεις οι οποίες μπήκαν την σεζόν που μας πέρασε , όπως και η ανακοίνωση για το πλήρες προπονητικό team των ακαδημιών του συλλόγου μας όπως και ο φετινός τρόπος λειτουργίας τους .»