Connect with us

slideshow

Το Νέο Φάληρο 3-2 τον Μ. Αετό (φωτο)

Published

on

Το Νέο Φάληρο επικράτησε με 3-2 του Μ. Αετού στο γήπεδο των Σιταποθηκών στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 23η – εμβόλιμη αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄Κατηγορίας.

Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το παιχνίδι στον χώρο του κέντρου απέναντι στον μαχητικό Μ. Αετό, που είχε χτυπητές αδυναμίες κυρίως στην αμυντική του γραμμή.

Μόλις στο 2΄ ο Μυλωνάς με κοντινή κεφαλιά μετά από ενέργεια του Γονατά άνοιξε το σκορ

για το Νέο Φάληρο, που φαινόταν ότι θα έκανε το 0-2, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κορώνα, και ακυρωθέν γκολ με τον Μυλωνά, αλλά στο 21΄ ένα επιπόλαιο λάθος του γκολκήπερ Κρασά, που προσπάθησε να κάνει ένα βολέ, αλλά η μπάλα βρήκε στον Κτενά για να καταλήξει στα δίχτυα τυου Νέου Φάληρου.

Στο 34΄ ο Γονατάς κινήθηκε λίγο κάτω από την σέντρα, έπιασε ένα καταπληκτικό σούτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χάλαρο για να γίνει το 1-2.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ωστόσο ο Μ. Αετός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κτενά στο 67΄, αλλά το Νέο Φάληρο πήρε το τρίποντο χάρη στο τέρμα ποου σημείωσε ο Σαμοθράκης στο 81΄.

Να σημειωθεί ότι στον β΄ ημίχρονο ακυρώθηκαν δύο γκολ του Σαμοθράκη ως οφ- σάιντ, ενώ ο Μ. Αετός στην εκπνοή ζήτησε πέναλτι .

Ξεχώρισαν από τους νικητες οι Γονατάς, Μυλωνάς, Κορώνας,Σαμοθράκης, ενώ από τον Μ. Αερτό οι Κτενάς Πιπόι, Κεντιάν

Να σημειωθεί ότι για το Φάληρο ο τεχνικός της ομάδας του ο Γιάννης Τσέβρετζης ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα το Νο12 τον Ροδάτο, αφού το Νο 3 ο Γεωργαντίδης τραυματίσθηκε λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα, κάτι που αναφέρει στο Φ.Α και ορέφερι κ. Φουρναράκης

Σχετικά καλή η διαιτησία του Φουρναράκη, (Kουρομιχελάκη -Σαββατιανού)

Μ. ΑΕΤΟΣ: Χάλαρος, Κατοπόδης, Μηλιός, Πέρος, Τζίτζηρας, Κεντιάν, Πιπόι, Κτενάς, Σαραντάκος, Κανάκης, Παπαλεξάνδρου

 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ:: Κρασσάς, Κούπας, Ροδάτος(65΄ Οικονόμου), Κορώνας, Λάλα, ΓονατάςΆνδια, Μυλωνάς, Σαμοθράκης(83΄ Κοντορήγας), Αλιζότι, Μιχαηλίδης(75 ΄Καπογιαννάτος)

 

sentrasout.blogspot.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply