Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το ντέρμπι στον Χαραυγιακό, 1-0 τον Θρίαμβο Αθηνών

Published

on

Ο Χαραυγιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ αφού επικράτησε με 1-0 του Θρίαμβου στο ντέρμπι κορυφής μειώνοντας τη διαφορά του από το πρωτοπόρο Αιγάλεω στους τέσσερις βαθμούς. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις, έβγαλε περισσότερο πάθος και θέληση παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι σε ένα σύνολο που παρότι στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Μάλιστα, το αποτέλεσμα αυτό αφήνει αρκετά πίσω τους πράσινους αφού έμειναν εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή ενώ δεν αποκλείεται να γκρεμιστούν από την 3η θέση εάν οι Άγιοι Ανάργυροι και η Αγία Παρασκευή κερδίσουν το μεσημέρι.

Όσον αφορά τον αγώνα, το ματς ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του με τους γηπεδούχους να έχουν σημαντικές στιγμές να ανοίξουν το σκορ με τους Λύγκο, Τσοχαντάρη αλλά και με τον Σπανό για να φέρουν το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις. Από εκεί και πέρα στο 60′ ο Φατσέας είδε το σουτ του σε τετ α τετ να αποκρούεται από τον Αδαμόπουλου, για να φτάσουμε στο 80′ όπου ο Ράμμος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Λιόση, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Ευαγγελόπου έφυγε άουτ.Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 60’ με γκολ του Ζήση δημιούργωντας παράλληα περαιτέρω ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα με τους Ζέλο, Βαζούκη και Μητροφάνη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βασίλης (60′ Ζαχαρόπουλος), Λιόσης, Θεμελίδης, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας (50′ Μαντακίδης), Τσοχαντάρης (70′ Φατσέας), Σπανός, Λύγκος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χάντες) Αδαμόπουλος, Ντακόβ, Βαζούκης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης, Ζέλο, Ζήσης (80’ Γουσούλης), Μπίτιλης (80’ Τζανετάκος), Κατσαμπάνης.