Connect with us

4ος Όμιλος

Το ξεχωριστό ματς του Πισσα

Published

on

Σας είχαμε ότι το ματς με τον Αλιμο, όσο εύκολο και αν ήταν,άλλες τόσες δυσκολίες είχε.Και αυτό γιατί ελέω της ανησυχίας του Προπονητή Θύμιου Γεωργούλη για απουσία, ελέω καρτών, από το ματς με τον Φωστήρα βασικών παικτών αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Οπως όμως αποδείχτηκε περίτρανα και εκκωφαντικά, όλοι ήταν έτοιμοι και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να κάνει το διπλό. Ωστόσο, για ένα απο τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν, το παιχνίδι τα πράγματα ήταν πολύ ξεχωριστά .Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πίσσα. Ο 16χρονος έπαιξε σε μία θέση που δεν τη γνωρίζει στο 100% ,αν και έχει δοκιμαστεί στις προπονήσεις, αυτή του δεξιού μπακ, και ήταν αρκετά καλός αν και ιδιαίτερα τρακαρισμένος κάτι όμως που είναι απόλυτα λογικό.

Ο Πίσσας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, είναι στέλεχος, βασικό του εφηβικού τμήματος και όλοι μιλάνε για ένα παιδί που αν προσέξει μπορεί να αφήσει εποχή στην ομάδα. Η Θέση του είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά και 8αρι box 2 box.Μάλιστα ο νεαρός έχει ήδη δύο προετοιμασίες στα πόδια του και δουλεύει καθημερινά περιμένοντας την ευκαιρία του. Και βέβαια αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου είναι ιδιαίτερα σημαντική με προσοχή και σεβασμό και βέβαια μην ξεχνάμε ότι μαζί με τον Βαγγέλη, στην ομάδα και στις προπονήσεις με τους «μεγάλους» δίνουν το παρών και οι Σιγαλάκος,Φωτιάδης ,Ελθίνι που έχουν το μέλλον μπροστά τους και κάποια στιγμή και εκείνοι θα κληθούν να βοηθήσουν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply