Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το πάρε-δώσε της Ιεράπολης

Published

on

Αρκετές και αναγκαίες προσθήκες για την Ιεράπολη σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς το αιγαλιώτικο σωματείο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΑ, προχώρησε σε εννέα (9) μεταγραφές, ενώ υπήρξαν και αποχωρήσεις.
Η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου, προχώρησε σε εννέα (9) μεταγραφές, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του ρόστερ. Οι μεταγραφές έχουν ως εξής:

 

Αποκτήθηκε ο 20χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Θωμάς Τσιαντούλας (φώτο 1), από την Αγία Ελεούσα. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο έχει γεννηθεί το 2002 και έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες Κατσικογιάννη στην Ιεράπολη Αιγάλεω, όπου έμεινε για τέσσερα (4) χρόνια, ακολούθησε η μεταπήδηση του στον Άγιο Ιερόθεο και στο τμήμα Νέων του περιστεριώτικου σωματείου, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα λάμβανε μέρος και στα προπονητικά προγράμματα του ανδρικού τμήματος. Εν συνεχεία για ένα μικρό διάστημα πέρασε από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στην Αγία Ελεούσα, συλλέγοντας πολλές εμπειρίες από την παρουσία του σε σύλλογο της Α΄ Αθήνας. Μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, η Ιεράπολη είναι ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του εξελίξιμου Θωμά Τσιαντούλα.
Επιστροφή σε γνώριμα εδάφη για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Γιαννούλη (φώτο 2), ο οποίος έχει περάσει και παλαιότερα από την Ιεράπολη.
Ο Γιαννούλης, αν και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου και έφτασε στο τμήμα Νέων του συλλόγου. Από την σεζόν 2014-2015 όταν ο Θρίαμβος αγωνίστηκε στην Β΄ ΕΠΣΑ ο Γιαννούλης προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα, όπου σε ηλικία 16 ετών είχε δύο (2) συμμετοχές, ενώ την σεζόν 2015-2016 στην Α΄ ΕΠΣΑ είχε δύο (2) συμμετοχές σε αγώνες κυπέλλου. Την επόμενη σεζόν, 2016-2017, ξεκίνησε με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην Α΄ Αθήνας, τον Οκτώβριο του 2016 δόθηκε δανεικός στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου τον Ιανουάριο του 2017. Την περίοδο 2017-2018 ξεκίνησε και πάλι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην Α΄ Αθήνας, όπου σε είχε μία (1) συμμετοχή.
Στο β΄ μισό της σεζόν 2017-2018 μετακινήθηκε στην Ιεράπολη, όπου κατέγραψε 7 συμμετοχές στην Β΄ κατηγορία, ενώ την αγωνιστική χρονιά 2018-2019 με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία έπαιξε σε 25 ματς. Ακολούθησε η μετακίνηση του στους Λύκους Χαϊδαρίου, όπου στο α΄ μισό της φετινής σεζόν 2021-2022 είχε 2 συμμετοχές σε αγώνες της Β΄ κατηγορίας.
Παίκτης της ομάδας είναι ο Ασημάκης Παπαδόπουλος (φώτο 3). Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα, προέρχεται από τον Αστέρα Αμπελοκήπων.
Από την Κρήτη η επόμενη μεταγραφική προσθήκη της Ιεράπολης. Ο 22χρονος μέσος Στέλιος Γιαλαμάς (φώτο 4), αγωνιζόταν μέχρι το α΄ μισό της περιόδου 2021-2022 στην Τριτωνία Αστριτίου Ηρακλείου.
Από μακριά, δηλαδή εκτός Αθηνών, και ο Θεοχάρης Δάσκαλος (φώτο 5). Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν έως πριν λίγο χρονικό διάστημα στον ΠΑΟ Κουλούρας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Μία ακόμη μεταγραφή της Ιεράπολης από το επαρχιακό ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στον σύλλογο της πόλης μας εντάχθηκε ο 27χρονος αμυντικός Σωτήρης Πούλιος (φώτο 6), που προέρχεται από την Φλόγα Παλαιομανίνας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Στην Ιεράπολη επέστρεψε μετά από έξι (6) μήνες ο Διονύσης Παλικισιάνος (φώτο 7). Ο 21χρονος αμυντικός, που έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Φωκάτων της Κεφαλλονιάς, ήρθε το καλοκαίρι του 2020 στην Ιεράπολη, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο μετακινήθηκε στο Νέο Ικόνιο, όπου σε αυτό το α΄ μισό της σεζόν 2021-2022 είχε 2 συμμετοχές στην Β΄ κατηγορία του Πειραιά.
Ο Μάριος Μαρινάκος (φώτο 8) αποτελεί την 8η μεταγραφή της Ιεράπολης. Ο 27χρονος αμυντικός, στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσε την φανέλα των Φιλάθλων Πειραιά, ενώ σε αυτό το α΄ μισό της περιόδου 2021-2022 φόρεσε την φανέλα του Ασπροπύργου στην Α΄ ΕΠΣΔΑ.
Τέλος, παίκτης της Ιεράπολης είναι ο 30χρονος επιθετικός Νίκος Λουφάκης (φώτο 9), που προέρχεται από το ΠΟ Ψυχικού. Πλούσια η πιο πρόσφατη ποδοσφαιρική διαδρομή του Νίκου Λουφάκη, ο οποίος την σεζόν 2012-2013 είχε 27 συμμετοχές με τον Λαρισαϊκό στην Β΄ ΕΠΣΑ, ομάδα με την οποία συνέχισε για ακόμη λίγο στην Γ΄ ΕΠΣΑ την περίοδο 2013-2014.
Ακολούθησαν 8 συμμετοχές του με τον Κρόνο Αθηνών την σεζόν 2014-2015 στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, ενώ την περίοδο 2015-2016 είχε 22 εμφανίσεις και 8 γκολ με τα Ταταύλα στην Γ΄ Αθήνας. Την επόμενη χρονιά βρίσκεται εκτός δράσης για επαγγελματικούς λόγους, ενώ την περίοδο 2017-2018 παίζει με Αμπελόκηπους και Ταταύλα σε Β΄ και Γ΄ ΕΠΣΑ, αντίστοιχα. Την χρονιά 2018-2019 καταγράφει 18 συμμετοχές και 6 γκολ με την Κορωνίδα στην Γ΄ Αθήνας. Τις προηγούμενες δύο σεζόν, ο Λουφάκης δεν αναπτύσσει έντονη αθλητική δράση λόγω της πανδημίας και των λοκ-ντάουν, και το καλοκαίρι που πέρασε κατέληξε στον ΠΟ Ψυχικού, με τον οποίο σε αυτό το α΄ μισό της περιόδου 2021-2022 έκανε 10 συμμετοχές (2 γκολ) στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ – ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ – ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

 

 

Σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Ιεράπολη έλυσε τις συνεργασίες της με τους Τσολάκογλου (φώτο 1), Πανουσιάκη (πήγε στον Ζέφυρο Αιγάλεω), Πατσέλη (παίκτης του Γαλαξία πλέον), Ρούσση – (φώτο 2) ανήκει ήδη στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω – ενώ ο Χρήστος Μπόγδανος (φώτο 3) που κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, δόθηκε δανεικός στην Δόξα Ψίνθου (Ρόδος) της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Απόντες για το υπόλοιπο της περιόδου, έως το τέλος της σεζόν, θα είναι αναγκαστικά, οι Παπανικολάου (φώτο 4) και Σαρδέλης (φώτο 5), οι οποίοι βρίσκονται υποχρεωτικά στην Αστυνομική Ακαδημία Κομοτηνής, όπου παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια. Εκτός δράσης, τουλάχιστον, για το ίδιο διάστημα, θα είναι ο τερματοφύλακας Τρέβλας (φώτο 6), λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ για διάφορους λόγους, ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, αλλά δεν μετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι Μίσκα (φώτο 7), Λύτρας, Κολοσούσας. Εκτός δράσης λόγω στρατιωτικής θητείας είναι τα αδέλφια Γιάννης και Φάνης Σπάρος (φώτο 8 και 9), ενώ… μετ’ εμποδίων συνεχίζει να μετέχει ο Φαμπιάνο (φώτο 10), ο οποίος τρεις (3) εβδομάδες το μήνα βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Θεσσαλονίκη και μία (1) εβδομάδα στην Αθήνα.
Στον αντίποδα με τους παραπάνω, εντός των προσεχών ημερών ολοκληρώνουν την στρατιωτική τους θητεία και επιστρέφουν κανονικά στις υποχρεώσεις οι Λαγκαδίτης (φώτο 11) και Μανώλικας (φώτο 12).

ΟΙ… ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ

 

 

Κατά τ’ άλλα, σε αυτή την γενική παρουσίαση του έμψυχου δυναμικού της Ιεράπολης, να αναφέρουμε και τους παίκτες που παραμένουν στην διάθεση του προπονητή τους, Χρήστου Κιούρκου, και είναι οι: Κομνηνάκης (φώτο 1), Βιτουλαδίτης (2), Σωτηριάδης, Αναγνώστου (3), Κωνσταντινίδης (4), Πίττης (5), Σίντρε (6), Μπουρδαμής (7), Βολυράκης (8), Μαντάς (9), Μπέλμπα (10), Τσαπουρνής (11), Μαραβελάκης (12), Κουρουπάκης (13), Μπαμπίκης (14), ενώ οι Βιδάκης (15), Γιακουμάκης (16), που προέρχονται από τραυματισμούς, σιγά – σιγά μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς.

 

ΠΗΓΗ: Ipolimas.gr