Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Παλαιό Φάληρο 2-1 με ανατροπή και ελπίδα

Published

on

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Παλαιό Φάληρο επί του πάντα ανταγωνιστικού Απόλλωνα Χαλανδρίου με 2-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονή του.

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή αν και έμεινε πίσω στο σκορ  στο 20’ από τέρμα που σημείωσε ο Αλεξανδράκης με πλασέ (0-1), κατάφερε στο δεύτερο μέρος να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς .

Στο 53’ ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-1 .

Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα ξανά όταν κεφαλιά του Οικονομόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κόρδα.

Στο 70’ ο Καλλιοντζάκη έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Βασσάλος , και στην εκπνοή του ματς πήρε την εκδίκηση του σκοράροντας με κεφαλιά  για το 2-1 δίνοντας σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Τζίκα και Τσολακίδη.

Παλαιό Φάληρο (Γιάννης Γαζής): Κορδάς, Ασπιώτης (82′ Γκέρτζος), Φωτιάδης, Ντζαβίδας, Μπούσι. Παπαευθυμίου, Σκόρδος (46′ Τσανκολάρι), Μπέλερης, Διγενής (46′ Μουρτίδης), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης.

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Βασσάλος, Κουστουμπάρδης, Βλογιαννίτης (46′ Οικονομόπουλος), Σάλας, Κούκος, Αγκόλι, Αλεξανδράκης (68′ Σταμάτης), Απειρανθίτης, Παπουτσής, Αυγέρης (82′ Χαραλάμπους), Στεργιώτης (60′ Μήτρου).