Connect with us

Uncategorized

Το Περιστέρι στα χασομέρια 1-1 με Αιγάλεω..

Published

on

Τεράστιο βαθμό στο 1′ των καθυστερήσεων απέσπασε το Περιστερί το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με το Αιγάλεω στο ντέρμπι των δυτικών προαστίων. Συνεπώς, η παράδοση που ήθελε τον Όμιλο να φεύγει από το ”Σίτυ” έχοντας στις αποσκευές του βαθμούς ή βαθμό επαληθεύτηκε για τρίτη συνεχή σεζόν. Παράλληλα, ο βαθμός αυτό μπορεί κάλλιστα να θεωρεί ως ”χρυσάφι” στην προσπάθεια που κάνουν οι ”ροσσονέρι” για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους με τον Δουκάκη στο 48′ να γράφει το 1-0 με ωραίο σουτ στη κίνηση. Στο 80′ το Αιγάλεω έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο αφού τραυματίστηκε ο Στριμμένος κι ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές από τον Λουτσιάνο. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάμπρατζη εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα φτάνοντας στην ισοφάριση στο 91′ χάρις σε πλασέ του Συρράκου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Τζανετάκος με απευθείας κόκκινη. Με λάθη η διαιτησία του Τζοβάρα (Φθιώτιδας).

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Σαραντάκης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Κουκούλης, Τουρνάς (60′ Βουτυράς), Δουκάκης (71′ Ταμπάκης), Μακρής (55′ Χανιώτης), Τζανετάκος, Καμπόλης

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Πλέστης Π. (74′ Κουτσούκης), Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ. (86′ Παιάδης), Γόρδιος (60′ Παπαναστασίου), Μπέλλης, Συράκος.

Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply