Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το ποινολόγιο της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 4-5.12.2021, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ Γ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 6.12.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Μ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 6.12.2021.

ΠΑΛΜΟΣ Ι. ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 6.12.2021.

ΤΣΑΤΣΗΣ Φ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 6.12.2021.

ΓΑΡΜΠΗΣ Γ. ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 5.12.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 10€

ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΣ Β-Ι ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 6.12.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€

ΣΧΙΖΑΣ Ε. ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 6.12.2021.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  ΠΕΝΤΕ (5) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 6.12.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 40€

ΘΕΟΣ Κ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 6.12.2021.

 

Ποινές Αξιωματούχων Σωματείων

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 4-5.12.2021, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε αξιωματούχους  σωματείων ως εξής:

ΠΟΛΙΤΗΣ Φ.  –  Μασέρ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ – (αγώνας ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ    της  4/12/2021)  για ανάρμοστη  συμπεριφορά επιβάλλεται ποινή  αγωνιστικού αποκλεισμού  μιας (1) αγωνιστικής  ημέρας   και χρημ. ποινή 10 ευρώ

ΚΑΠΙΝΟ Κ.  – προπονητής ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ – (αγώνας ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  της 5/12/2021)  για ανάρμοστη & εξυβριστική  συμπεριφορά, επιβάλλεται  ποινή  πέντε(5) αγωνιστικών  ημερών  και χρημ. ποινή 50 ευρώ

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Ενημερώνουμε τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους ότι σε περίπτωση που υπάρξει τραυματισμός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια  του αγώνα της ομάδας τους , θα πρέπει να ζητούν επίμονα από το διαιτητή και τον ιατρό του αγώνα να καταγράψουν το περιστατικό, ο μεν διαιτητής να το σημειώσει στο Φ.Α. , ο δε ιατρός να δώσει ιατρική γνωμάτευση που θα συμπεριληφθεί στο Φ.Α.

Αν δε γίνουν τα παραπάνω, η Ε.Π.Σ.Π. δε μπορεί να κινήσει τις προβλεπόμενες  διαδικασίες για να καλύψει τους τραυματίες ποδοσφαιριστές, μέσω των σχετικών κονδυλίων της ΕΠΟ.

Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δε γίνεται να ζητάμε ιατρικές γνωματεύσεις μετά το κλείσιμο του Φ.Α.

 

*Τους παρακάτω αγώνες του Κυπέλλου, θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Δ. ως εξής:

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ο  κ.  Χρ. Τρύφωνας)

ΑΜΦΙΑΛΗ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

΄

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλούνται σε έγγραφη απολογία τα σωματεία ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ της 5/12) τα σωματεία ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (αγώνας ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ της 4/12) και ο κ. ΓΙΔΑΚΟΣ Π. μέλος Δ.Σ. ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ (αγώνας ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ της 5/12).

*Τα γραπτά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρείς ημέρες μετά την ενημέρωση των εκπροσώπων των σωματείων.

 

                  Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement