Connect with us

stoplekto

Το Πρωτοδικείο όρισε προσωρινή διοίκηση στην Οδηγήτρια

Με πρόεδρο τον Βαγγ. Χατζημιχάλη.

Published

on

 

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά , ορίσθηκε προσωρινή διοίκηση στην Οδηγήτρια Πρόεδρος ανέλαβε ο Βαγγέλης Χατζημιχάλης που ήταν στην ηγεσία του συλλόγου μέχρι το 2003. Είναι πατέρας του Περικλή που εκτελεί χρέη προπονητή στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Στο διοικητικό σχήμα του Πρωτοδικείου μετέχουν και τέσσερις παλαιοί ποδοσφαιριστές . Είναι οι Μοτσάκος, Λεβαντής Φλυντζάνης και Μελάς. Αναλυτικά η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της Οδηγήτριας είναι η παρακάτω:
Πρόεδρος: Χατζημιχάλης Ευάγγελος. Αντιπρόεδρος: Μοτσάκος Γεώργιος. Γενικός Γραμματέας: Βασιλάκος –Γερακαράκος Ιωάννης. Ταμίας: Λιατήρας Βασίλειος. Γενικός Αρχηγός: Λεβαντής Γρηγόριος. Ειδικός Γραμματέας: Χουρναζίδης Γεώργιος . Έφορος : Φλυντζάνης Ελευθέριος. Έφορος Λέσχης, γηπέδου και υλικού: Χατζημιχάλης Ευρυπίδης. Μέλος: Μελάς Δημήτριος.
Από την προσωρινή διοίκηση έχει ήδη ορισθεί ημερομηνία σύγκλισης Γενικής Συνέλευσης η Τετάρτη 9/5/2012 προς ενημέρωση επί των πεπραγμένων του συλλόγου και κατά την οποία θα αναδεχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο με τη διενέργεια αρχαιρεσιών. Παρακαλούνται όλα τα τακτικά μέλη του συλλόγου να παραβρεθούν. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου Χαϊδαρίου 90 στο Λόφο Βώκου.

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply