Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Ρουφ 1-0 στην Λυκόβρυση – Φωνάζουν για την διαιτησία οι γηπεδούχοι

Published

on

Δύσκολο πέρασμα από την Λυκόβρυση για το πρωτοπόρο Ρουφ που επικράτησε της τοπικής ομάδας με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε με πέναλτι στο 72’ ο  Δανασής σε ανατροπή του Τεττέη από τον Αναγνωστόπουλο, μάλιστα οι γηπεδούχοι φωνάζουν για «ανύπαρκτο πέναλτι που ευήβρε ο ρέφερι Ευθυμίου».

Γενικά παίχτηκε ένα δυνατό και κλειστό ματς με λιγοστές φάσεις, με τους ποδοσφαιριστές  του Κώστα Ιωάννου να υπερβάλουν εαυτό για να κρατούν μακριά από την εστία τους τον αντίπαλο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν κυρίως με στημένες φάσεις να βρουν τρόπο να σκοράρουν.

Στο 66’ ο Σουλιώτης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή σουτ του Ρούπι και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το τέρμα του Δανασή για να λυτρώσει την ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα σημειώνοντας το 0-1.

Διαιτητής ήταν ο  Ευθυμίου με βοηθούς τους Ανδρέου και Τζίκα

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Μιγκάκης, Ματσίνγκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης (88′ Γιουλάτος), Μιλάνι (83′ Μπουσάι), Τασιούδης, Παπαδόπουλος (85′ Χονδρός), Σταματέλος, Γεωργόπουλος (80′ Βυθούλκας)

ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Βενάρδος, Ψαρράς (46′ Μπένα), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τεττέη (91′ Ζευκιλής), Τύρπος, Δανασής, Ρούπι (95′ Τσιούλος), Επιτροπάκης (82′ Τριανταφύλλου).