Connect with us

5ος Όμιλος

Το Σάββατο στην Κερατέα με Ολυμπιακό Λαυρίου ο Ιωνικός

Published

on

Το Σάββατο 7/12 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας αντί της Κυριακής που αρχικά είχε προγραμματιστεί , ορίστηκε η διεξαγωγή του εκτός έδρας αγώνα του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό Λαυρίου για τη 10η αγωνιστική του 5ου Ομίλου.

 

Οι διαδοχικές ισοπαλίες με τον Κισσαμικό εκτός και τους Τράχωνες εντός, είχαν ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει η ομάδα της Νίκαιας στη δεύτερη θέση γεγονός το οποίο έχει προβληματίσει την τεχνική ηγεσία τους παίκτες αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

 

Για αυτό και μοναδικός στόχος στο Σαββατιάτικο αγώνα είναι η νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και θα πιστοποιήσει οτι παραμένει ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο και βασική διεκδικήτρια του τίτλου και της ανόδου στη Φουτμπολ Λιγκ.

 

Ο Γιώργος Μαργιόλης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων και ο Τίμος Κουλακάρης που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής επιστρέφουν και τίθενται στη διάθεση του Μάρκου Δήμου.

 

Παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης ο Θόδωρος Κουμουλίδης λόγω τραυματισμού, ο Άγγελος Δημητρίου που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής που του επιβλήθηκε λόγω της αποβολής του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό, όπως επίσης και οι μακροχρόνια τραυματίες Μακρυωνίτης, Μπουλούλης, Κουτσογιαννόπουλος και Τσακίρης.

 

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου μίλησε στο ionikosfc.gr ο αριστερός αμυντικός Τίμος Κουλακάρης:

 

“Οι απώλειες βαθμών στα τελευταία παιχνίδια μας έχουν προβληματίσει αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα για τη νίκη που είναι και ο μοναδικός μας στόχος. Όλοι οι παίκτες κατανοούμε τον κόσμο μας και δικαιολογούμε τις όποιες αντιδράσεις, ωστόσο θέλουμε να καταστήσουμε σαφές οτι όπως και οι οπαδοί μας θέλουμε και μείς να δούμε την ομάδα μας να κατακτά τον τίτλο.Θεωρώ οτι τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα είναι μια παρένθεση και από το Σάββατο ξεκινά ένα νικηφόρο σερί για την ομάδα μας. Οι φίλαθλοί μας ας είναι σίγουροι οτι θα τα δώσουμε όλα γι αυτό.”

 

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας του Συνδέσμου Ευβοίας με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο και Δαυίδ Πριόνα του ιδίου Συνδέσμου.

Παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Καλύβας από τη Φθιώτιδα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply