Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται στην Α΄ ΕΠΣΑ

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το Σαββατοκύριακο που έρχεται στην Α΄ΕΠΣΑ, με τη μάχη σε κορυφή και ουρά να φουντώνει σε όλους τους ομίλους.

Ας δούμε τι περιμένουμε σε κάθε όμιλο…

1ος όμιλος (8η αγωνιστική)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λιοσίων έχει πολύ επικίνδυνη έξοδο, αφού στο γειτονικό ντέρμπι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Αγίους Αναργύρους, που κατά γενική ομολογία αδικούνται από την φτωχή συγκομιδή βαθμών μέχρι τώρα και ψάχνουν το τρίποντο που θα τους βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Μεγάλο ματς θα γίνει και στην Αγία Παρασκευή, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον ΑΟ Περιστερίου, ενώ δύσκολο έργο θα έχει και ο Αγιαξ Ταύρου εκτός έδρας με τον Κένταυρο Βριλησσίων που βρίσκεται μεν χαμηλά αλλά ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πολύ επικίνδυνος.

Την ανάκαμψη ψάχνει η Δόξα Βύρωνος , που με τον Θοδωρή Τρανό πλέον στον πάγκο θα υποδεχτεί την ουραγό Λυκόβρυση, ενώ τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο ανεβασμέος Αγιος Δημήτριος απέναντι στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική η Ανθούπολη.

Το πρόγραμμα αναλυτικά…

Σάββατο 15:00

Αγιος Δημήτριος- Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Κένταυρος Βριλησσίων- Αγιαξ Ταύρου

Κυριακή 15:00

Αγία Παρασκευή- ΑΟ Περιστερίου

Αγιοι Ανάργυροι- Ολυμπιακός Λιοσίων

Δόξα Βύρωνος- Λυκόβρυση

ΡΕΠΟ: Ανθούπολη

2ος όμιλος (8η αγωνιστική)

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Στον Χολαργό στρέφονται τα βλέμματα όλων σε αυτόν τον όμιλο. Εκεί ο Χολαργός υποδέχεται την πρωτοπόρο Νέα Ιωνία και θέλει τη νίκη γαι να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι υπόλοιποι διεκδικητές της ανόδου. Ο αήττητος Ατταλος θα παίξει εκτός έδρας με τον επικίνδυνο Αστέρα Ζωγράφου, ενώ τον πρώτο λόγο έχει το Ηράκλειο απέναντι στα Βριλήσσια.

Την ανάκαμψη ψάχνουν και τα Σούρμενα που υποδέχονται τον Αθηναϊκό. ενώ ακλόνητο φαβορί είναι ο ΓΣ Αργυρούπολης με αντίπαλο τα Πετράλωνα.

Ρεπό έχει η Αγία Ελεούσα.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Αστέρας Ζωγράφου- ΑΟΝΦ Ατταλος

Χολαργός- Νέα Ιωνία

ΑΕ Ηράκλειο- Βριλήσσια

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

Σούρμενα- Αθηναϊκός

15:00

ΓΣ Αργυρούπολης- Πετράλωνα

ΡΕΠΟ: Αγία Ελεούσα

3ος όμιλος (7η αγωνιστική)

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΡΗΣ, ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ, ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Τον πρώτο λόγο έχει ξεκάθαρα ο πρωτοπόρος Αρης Πετρούπολης απέναντι στον Μικρασιατικό, που δείχνει να μην πατάει καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό. Δεν αποκλείεται μάλιστα με πιθανή νίκη να ξεφύγει κι άλλο, αφού οι διώκτες του έχουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Βύρωνας θα αντιμετωπίσει το Παλαιό Φάληρο, ο Ηλυσιακός το Καματερό και οι Τράχωνες την Κηπούπολη, με κοινό χαρακτηριστικό πως και στα τρία ματς οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους και θα βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους.

Αντίθετα, ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Πανερυθραϊκός, που υποδέχεται τον ουραγό ΑΟ Ιλίου.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Παλαιό Φάληρο- Βύρωνας

Καματερό- Ηλυσιακός

Πανερυθραϊκός- ΑΟ Ιλίου

Κηπούπολη- Τράχωνες

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Αρης Πετρούπολης- Μικρασιατικός

4ος όμιλος (7η αγωνιστική)

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται αυτή η αγωνιστική, αφού και οι 4 ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία παίζουν εκτός έδρας…

Η πρωτοπόρος και αήττητη Ελπίδα Αγίων Αναργύρων θα παίξει εκτός έδρας με τον ουραγό μεν, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνο Απόλλωνα Χαλανδρίου. Το Χαϊδάρι θα παίξει με τα Μελίσσια, η Διάνα Ηλιούπολης με τον νεανικό αλλά ιδιαίτερα μαχητικό Ιάσωνα, ενώ το Χαλάνδρι θα παίξει με τον Παπάγο.

Τέλος, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου θα αντιμετωπίσει τον Ηφαιστο που βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Ιάσωνας- Διάνα Ηλιούπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Παπάγος- Χαλάνδρι

Απόλλων Χαλανδρίου- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Μελίσσια- Χαϊδάρι

Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Ηφαιστος Περιστερίου