Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται στην Β΄ ΕΠΣΑ

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Φουντώνει η μάχη και στην Β΄ΕΠΣΑ, τόσο για την άνοδο όσο και και για την παραμονή.

Ας δούμε τι περιμένουμε στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής…

1ος όμιλος

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ολα τα βλέμματα αυτή την αγωνιστική θα είναι στραμμένα στην Καισαριανή, όπου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος ΓΣ Καισαραινής θα υποδεχτεί τον εκ των 2ων ΠΟΨ.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής Περιστερίου που αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό ΑΟ Γλυφάδας, αλλά και οι Κοψαχείλα και Νεοπεντελικός που ακολουθούν και έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Γαλαξία και Κολωνό αντίστοιχα.

Η Τερψιθέα θα υποδεχτεί την Κορωνίδα σε ένα αμφίρροπο ματς, ενώ στο τοπικό ντέρμπι η Πέρα Κλουμπ θα παίξει με τον Γκυζιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Τερψιθέα- Κορωνίδα

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

Κοψαχείλα- Γαλαξίας

Νεοπεντελικός- Κολωνός

15:00

ΓΣ Καισαριανής- ΠΟΨ

Ηρακλής Περιστερίου- ΑΟ Γλυφάδας

Πέρα Κλουμπ- Γκυζιακός

2ος όμιλος

ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Στο γήπεδο της Πεύκης θα γίνει το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, με τον αήττητο Παράδεισο να υποδέχεται την πρωτοπόρο Αμιλλα Περιστερίου.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι διώκτες τους και επίσης αήττητοι Φωστήρας Ηλιούπολης και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης. Ο Φωστήρας, με τις δάφνες της μεγάλης νίκης στο ντέρμπι με την Αμιλλα θα υποδεχτεί τον νεανικό αλλά επικίνδυνο Ατρόμητο Χαλανδρίου, ενώ ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης αναμένεται να έχει πολύ εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό και παραπαίοντα Χαλκηδονικό.

Τον πρώτο λόγο έχει και ο Ιπποκράτης στην γειτονική μονομαχία με την ΑΕ Περιστερίου, ενώ την επιστροφή στις νίκες ψάχνουν το Γαλάτσι που υποδέχεται τα Ταταύλα και η Αλσούπολη που παίζει εκτός έδρας με τον ανεβασμένο Εθνικό Αστέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Φωστήρας Ηλιούπολης- Ατρόμητος Χαλανδρίου

Παράδεισος- Αμιλλα Περιστερίου

Εθνικός Αστέρας- Αλσούπολη

Ιπποκράτης- ΑΕ Περιστερίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

ΠΑΣ Γαλάτσι- Ταταύλα

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης- Χαλκηδονικός

3ος όμιλος

ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του εκ των πρωτοπόρων Ορφέα Αιγάλεω και της ΑΕ Μεταμόρφωσης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες ν αθέλουν εκμεταλλευτούν το ρεπό του επίσης πρωτοπόρου Αρη Καλαμακίου.

Πολύ δυνατό ματς θα γίνει και στην Αργυρούπολη μεταξύ της τοπικής Λαύρας και του Καλαμακίου, αλλά και στον Κόκκινο Μύλο μεταξύ της Δάφνης Αθηνών και του Αστέρα Εξαρχείων.

Την ανάκαμψη ψάχνει η Ελευθερούπολη απέναντι στον Αρη Χολαργού, ενώ θεωρητικό φαβορί είναι και η Κηφισιά 2010 με αντίπαλο την ουραγό Νέα Σμύρνη.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Λαύρα Αργυρούπολης- Καλαμάκι

Ελευθερούπολη- Αρης Χολαργού

Ορφέας Αιγάλεω- ΑΕ Μεταμόρφωσης

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Κηφισιά 2010- Νέα Σμύρνη

Δάφνη Αθηνών- Αστέρας Εξαρχείων

ΡΕΠΟ: Αρης Καλαμακίου

4ος όμιλος

ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΑ

Τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής σε Κυψέλη και Περιστέρι ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Στην Αλεπότρυπα η Αθηναΐδα που προέρχεται από το τεράστιο διπλό στην Πεύκη υποδέχεται τον συμπρωτοπόρο Αγιο Θωμά που μετράει μόνο νίκες μέχρι στιγμής, ενώ ο αήττητος Φοίνικας Περιστερίου υποδέχεται τους Λύκους Χαϊδαρίου με τους οποίους ισοβαθμεί στην βαθμολογία.

Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η άλλη πρωτοπόρος Πεύκη αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ουραγό Ποσειδώνα Γλυφάδας, ενώ δυνατό ματς αναμένεται μεταξύ του Υμηττού και του Πανιώνιου Καισαριανής. Την ανάκαμψη και την επιστροφή στις νίκες θέλει η Ιεράπολη με αντίπαλο τον ΑΟΝΑ, ενώ ρεπό έχει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Φοίνικας Περιστερίου- Λύκοι Χαϊδαρίου

Υμηττός- Πανιώνιος Καισαριανής

Αθηναΐδα- Αγιος Θωμάς

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Ποσειδώνας Γλυφάδας- Πεύκη

Ιεράπολη- ΑΟΝ Αργυρούπολης

ΡΕΠΟ: Θρίαμβος Χαϊδαρίου