Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΑ…

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Εκτός από τους αγώνες μπαράζ στην Α’ κατηγορία, το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε Β’ και Γ’ κατηγορία, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (19η αγωνιστική)

1ος όμιλος

ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον τόσο στη μάχη της 2ης θέσης, όσο και σε αυτήν της παραμονής.

Ο πρωταθλητής ΓΣ Καισαριανής υποδέχεται τον Γκυζιακό που μάχεται για την παραμονή του, ενώ στις έδρες τους θα παίξουν Ηρακλής Περιστερίου και Κολωνός, με Κορωνίδα και Γαλαξία αντίστοιχα, οι οποίοι επίσης μάχονται για την παραμονή τους.

Σπουδαίο ματς θα γίνει μεταξύ του Νεοπεντελικού και του ΠΟΨ, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να μην μπλέξουν σε περισσότερες περιπέτειες, ενώ ο ΠΟΨ θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για την 2η θέση.

Τις ελπίδες της για την 2η θέση θέλει να διατηρήσει και η Τερψιθέα που υποδέχεται την Κοψαχείλα, ενώ μονόδρομος είνια η νίκη για την Πέρα Κλουμπ που καίγεται για βαθμούς και υποδέχεται τον ουραγό ΑΟ Γλυφάδας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

Τερψιθέα- Κοψαχείλα

Κολωνός- Γαλαξίας

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΓΣ Καισαριανής- Γκυζιακός

15:00

Πέρα Κλουμπ- ΑΟ Γλυφάδας

15:30

Ηρακλής Περιστερίου- Κορωνίδα

Νεοπεντελικός- ΠΟΨ

2ος όμιλος

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Στη μάχη της κορυφής εστιάζεται το ενδιαφέρον, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι θέσεις του υποβιβασμού έχουν ξεκαθαρίσει.

Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Μεταμόρφωσης υποδέχεται την ΑΕ Περιστερίου που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, ενώ τον πρώτο λόγο έχουν Αμιλλα Περιστερίου και Ιπποκράτης. Η Αμιλλα θα παίξει εκτός έδρας με τον ουσιαστικά υποβιβασμένο Εθνικό Αστέρα, ενώ ο Ιπποκράτης θα υποδεχτεί την δυνατή Αλσούπολη, που όμως θα παραταχτεί με πολλές απουσίες.

Ενδιαφέρον υπάρχει στο Ταταύλα- Ατρόμητος Χαλανδρίου, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις ελάχιστες ελπίδες για την παραμονή τους.

Σε αγώνες χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ΠΑΣ Γαλάτσι θα παίξει με τον ουραγό Χαλκηδονικό, και ο Παράδεισος με τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

ΠΑΣ Γαλάτσι- Χαλκηδονικός

Εθνικός Αστέρας- Αμιλλα Περιστερίου

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

Παράδεισος- Φωστήρας Ηλιούπολης

Ιπποκράτης- Αλσούπολη

11:30

Ατρόμητος Μεταμόρφωσησ- ΑΕ Περιστερίου

15:30

Ταταύλα- Ατρόμητος Χαλανδρίου

3ος όμιλος

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ…

Ενα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει ο Αρης Καλαμακίου, που θα παίξει εκτός έδρας με την Κηφισιά 2010, η οποία ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί.

Το ρεπό του ΑΟ Καλαμακίου θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας Εξαρχείων, που θα παίξει εκτός έδρας με την Ελευθερούπολη. Το ματς της αγωνιστικής θα είανι αυτό μεταξύ της Δάφνης Αθηνών και της ΑΕ Μεταμόρφωσης, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την 2η θέση.

Μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής της θέλει η Λαύρα Αργυρούπολης που υποδέχεται τον ουραγό και υποβιβασμένο Αρη Χολαργού, ενώ θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού θέλει η Νέα Σμύρνη, που θα παίξει εκτός έδρας με τον Ορφέα Αιγάλεω.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

Λαύρα Αργυρούπολης- Αρης Χολαργού

Ελευθερούπολη- Αστέρας Εξαρχείων

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:30

Κηφισιά 2010- Αρης Καλαμακίου

Ορφέας Αιγάλεω- Νέα Σμύρνη

Δάφνη Αθηνών- ΑΕ Μεταμόρφωσης

ΡΕΠΟ: Καλαμάκι

4ος όμιλος

ΩΡΑ ΣΤΕΨΗΣ?

Εκτός έδρας αποστολή έχει ο πρωτοπόρος Αγιος Θωμάς, που θα παίξει εκτός έδρας με τον ουραγό Ποσειδώνα Γλυφάδας που καίγεται για βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης, εξασφαλίζει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Το ματς με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό μεταξύ του Φοίνικα Περιστερίου και της Πεύκης. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να διατηρλησουν τις ελπίδες τους για την 2η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε θέση ισχύος, με δεδομένο πως οι Λύκοι Χαϊδαρίου που τους ακολουθούν έχουν ρεπό.

Σε έναν αγώνα που ισοδυναμεί με τελικό παραμονής, ο Υμηττός θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΝΑ, ενώ το ίδιο ισχύει και για το γειτονικό ντέρμπι της Ιεράπολης με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Τέλος, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι της Αθηναΐδας με τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00

Αθηναΐδα- Πανιώνιος Καισαριανής

15:30

Φοίνικας Περιστερίου- Πεύκη

Υμηττός- ΑΟΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

Ποσειδώνας Γλυφάδας- Αγιος Θωμάς

15:30

Ιεράπολη- Θρίαμβος Χαϊδαρίου

ΡΕΠΟ: Λύκοι Χαϊδαρίου

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (17η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Την 17η νίκη του σε ισάριθμα ματς θέλει να πετύχει το Παγκράτι, που υποδέχεται τον Κεραυνό Πετρούπολης που παλεύει για την είσοδο του στην τετράδα. Εύκολο έργο αναμένεταθ να έχουν οι Ιωνες Παλαιού Φαλήρου που υποδέχονται τον Θεμιστοκλή, ενώ ο Αστέρας Γλυφλαδας θα παίξει εκτός έδρας με τη Νίκη Αλίμου και με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την είσοδο του στην τετράδα. Τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει τις λίγες ελπίδες του για την τετράδα θέλει και ο Θρίαμβος Αθηνών, που υποδέχεται τους Λέοντες.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

Αίμος Πετρούπολης- Προμηθ’έας

Ιωνες Παλ. Φαλήρου- Θεμιστοκλής

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00

Νίκη Αλίμου- Αστέρας Γλυφάδας

Παγκράτι- Κεραυνός Πετρούπολης

Θρίαμβος Αθηνών- Λέοντες

2ος όμιλος

Ντέρμπι κορυφής θα έχουμε στο Περιστέρι, με τη Θύελλα Περιστερίου να υποδέχεται τον πρωτοπόρο και απόλυτο σε νίκες Ατλα Κυψέλης. Εύκολο έργο θα έχει το Μαρούσι που υποδέχεται τον ΑΟ Κωφών, ενώ σε ένα καθοριστικό για την τετράδα παιχνίδι, ο Πανθησειακός θα παίξει με τον Κεραμεικό. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλουν να εκμεταλλευτούν τα Ιλίσια που θα παίξουν εκτός με τον Κρόνο Αθηνών.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:30

Μαρούσι- ΑΟ Κωφών

Πανθησειακός- Κεραμεικός

Θύελλα Περιστερίου- Ατλας Κυψέλης

16:00

Φοίνικας Καλλιθέας- Φωστ’ηρας Καισαριανής

ΚΥΡΙΑΚΗ 09!00

Κρόνος Αθηνών- Ιλίσια 2004

3ος όμιλος

Το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει μεταξύ του πρωτοπόρου Αρίωνα και του Πλάτωνα, ενώ επικίνδυνη έξοδο έχουν οι Αμπελόκηποι που θα παίξουν εκτός έδραςμε τον Δούρειο. Σπουδαίο ματς θα γίνει μεταξύ των Πατησίων και του Ερμή Ηρακλείου, με τον νικητή να εξασφαλίζει υτην είσοδο του στην τετράδα. Σε περίπτωση ισοπαλίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η 4η θέση θα κριθεί σε νέο αγώνα μπαράζ μεταξύ τους. Δεν θα γίνει το ματς Λαρισαϊκός- Αφοβος λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Το πρόγραμμα…

Λαρισαϊκός- Αφοβος 0-3 (α.α.)

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:30

Δούρειος- Αμπελόκηποι

12:00

Δόξα Γκύζη- Πράσινα Πουλιά

15:30

Πατήσια- Ερμής Ηρακλείου

Αρίωνας- Πλάτωνας

4ος όμιλος

Εδώ η τετράδα έχει κριθεί. Ο Αττικός θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του υποδεχόμενος την Αναγέννηση Πετρούπολης. Ο τριφυλλιακόςνθα παίξει εκτός με τον Ζέφυρο, η Χρυσούπολη εκτός με το Κουκάκι και η ΑΕ Ιλίου θα υποδεχτεί τον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

Δάσος Χαϊδαρίου- Διαγόρας Αιγάλεω

Κουκάκι- Χρυσούπολη

Ζέφυρος- Τριφυλλιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ

10:00

ΑΕ Ιλίου- Αστέρας Χαϊδαρίου

15:30

Αττικός- Αναγέννηση Πετρούπολης