Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΑ

Published

on

Εκτός από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας που ολοκληρώνεται αυτό το Σ/Κ, με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα πρωταθλήματα σε Β’ και Γ’ κατηγορία, που βαδίζουν κι αυτά προς το φινάλε.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο…

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (18η αγωνιστική)

1ος όμιλος

ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται αυτή η αγωνιστική.

Ο πρωταθλητής ΓΣ Καισαριανής έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με τον ΠΟΨ, και θέλει να διατηρήσει το αήττητο. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη με διπλό στόχο. Αφενός να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της 2ης θέσης, αφετέρου να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Οι ιδιαιτερότητες του φετινού πρωταθλήματος βλέπετε…

Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει ο Ηρακλής Περιστερίου παίζοντας εκτός  έδρας με τον ουραγό ΑΟ Γλυφάδας, ενώ ο Κολωνός θα υποδεχτεί τον Νεοπεντελικό, που από πρωταγωνιστής, έφτασε να κινδυνεύει..

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο Κορωνίδα- Τερψιθέα, με τους γηπεδούχους να κινδυνεύουν άμεσα και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να παραμείνουν κοντά στη 2η θέση.

Τέλος, μεγάλες μάχες για την παραμονή θα γίνουν στα ματς Γκυζιακός- Πέρα Κλουμπ που είναι και τοπικό ντέρμπι, αλλά και στο Γαλαξίας- Κοψαχείλα.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΚΥΨΕΛΗΣ: Γκυζιακός- Πέρα Κλουμπ

ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: ΑΟ Γλυφάδας- Ηρακλής Περιστερίου

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Κορωνίδα- Τερψιθέα

ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΠΟΨ- ΓΣ Καισαριανής

ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Κολωνός- Νεοπεντελικός

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Γαλαξίας- Κοψαχείλα

2ος όμιλος

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…

Ακλόνητο φαβορί είναι ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, αφού θα παίξει με τον ουραγό Χαλκηδονικό τυπικά εκτός έδρας αλλά ουσιαστικά εντός!

Το ματς της ημέρας θα γίνει στην Χωράφα, όπου η Αμιλλα θα υποδεχτεί τον Παράδεισο και θέλει να παραμείνει στη 2η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για την 2η θέση.

Ο επίσης 2ος Ιπποκράτης θα παίξει τυπικά εκτός έδρας με την ΑΕ Περιστερίου (οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα), ενώ εξαιρετικό ματς θα γίνει μεταξύ του Ατρομήτου Χαλανδρίου και του Φωστήρα Ηλιούπολης, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την παραμονή τους.

Η Αλσούπολη θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αστέρα και με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της, ενώ τα Ταταύλα που πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό υθα παίξουν με τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΣ Γαλάτσι.

Το πρόγραμμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΜΕΤ/ΣΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Χαλκηδονικός- Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: ΑΕ Περιστερίου- Ιπποκράτης

15:00

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ατρόμητος Χαλανδρίου- Φωστήρας Ηλιούπολης

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Ταταύλα- ΠΑΣ Γαλάτσι

ΧΩΡΑΦΑΣ: Αμιλλα Περιστερίου- Παράδεισος

15:30

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Αλσούπολη- Παράδεισος

30ς όμιλος

ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ…

Με τον πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί Αρη Καλαμακίου να έχει ρεπό, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Το Καλαμάκι που είναι στην 2η θέση υποδέχεται τη Λαύρα Αργυρούπολης που μάχεται για την παραμονή της, ενώ σπουδαίο ματς θα γίνει στην Κυψέλη με τον Αστέρα Εξαρχείων να υποδέχεται τη Δάφνη Αθηνών, αλλά και στη Μεταμόρφωση μεταξύ της ΑΕ Μεταμορφωσης και του Ορφέα Αιγάελω. Σε αυτά τα δύο ματς όλες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στη μάχη της ανόδου.

Ματς-τελικός παραμονής θα γίνει μεταξύ της Νέας Σμύρνης και της Κηφισιάς 2010, ενώ το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής παίζει ο Αρης Χολαργού που υποδέχεται την Ελευθερούπολη, που όμως δεν έχει σωθεί…

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Καλαμάκι- Λαύρα Αργυρούπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Β’: Αρης Χολαργού- Ελευθερούπολη

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Νέα Σμύρνη- Κηφισιά 2010

ΜΕΤ/ΣΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: ΑΕ Μεταμόρφωσης- Ορφέας Αιγάλεω

ΚΥΨΕΛΗΣ: Αστέρας Εξαρχείων- Δάφνη Αθηνών

ΡΕΠΟ: Αρης Καλαμακίου

4ος όμιλος

ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στην έδρα του αγωνίζεται ο πρωτοπόρος και αήττητος Αγιος Θωμάς, που δεν θα έχει εύκολο έργο πάντως απέναντι στην Αθηναΐδα που παλεύει όλα τα ματς και διατηρελι κάοιες λίγες ελπίδες για την 2η θέση.

Τον πρώτο λόγο έχει ξεκάθαρα η Πεύκη που υποδέχεται τον εκ των ουραγών Ποσειδώνα Γλυφάδας, ενώ σπουδαίο ματς θα γίνει μεταξύ των Λύκων Χαϊδαρίου και του Φοίνικα Περιστερίου με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να μείνουν στη διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Ο Πανιώνιος Καισαριανής θα υποδεχτεί τον Υμηητό και θέλει τη νίκη για να ξεμπερδεύει με την παραμονή, με τους φιλοξενούμενους όμως να καίγονται αφού είναι σε δύσκολη θέση.

Τελος μεγάλη μάχη θα γίνει στο ματς ΑΟΝΑ – Ιεράπολη, με τις δύο ομάδες να παλεύουν γοα την παραμονή τους.

Ρεπό έχει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που κινδυνεύει άμεσα…

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΠΕΥΚΗΣ: Πεύκη- Ποσειδώνας Γλυφάδας

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α’: ΑΟΝ Αργυρούπολης- Ιεράπολη

ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Πανιώνιος Καισαριανής- Υμηττός

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λύκοι Χαϊδαρίου- Φοίνικας Περιστερίου

15:00

ΓΟΥΔΗ: Αγιος Θωμάς- Αθηναίδα

ΡΕΠΟ: Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (16η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Το 16 στα 16 θέλει να πετύχει το Παγκράτι που θα παίξει εκτός έδρας με τον Προμηθέα, ενώ τον πρώτο λόγο έχουν οι Ιωνες παίζοντας εκτός έδρας με τους ουραγούς Λέοντες.

Το ματς της ημέρας θα γίνει μεταξύ του Αστέρα Γλυφάδας και του Κεραυνού Πετρούπολης που διεκδικούν την είσοδο τους στην τετράδα. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Θρίαμβος Αθηνών που παίζει εκτός έδρας με τη Νίκη Αλίμου.

Το πρόγραμμα..

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΥΜΗΤΤΟΥ: Προμηθέας- Παγκράτι

ΚΥΡΙΑΚΗ

09:00

ΡΟΥΦ: Λέοντες- Ιωνες Πλ.Φαλήρου

11:00

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Νίκη Αλίμου- Θρίαμβος Αθηνών

Το

15:00

ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Αστέρας Γλυφάδας- Κεραυνός Πετρούπολης

ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ: Θεμιστοκλής- Αίμος Πετρούπολης

2ος όμιλος

Το απόλυτο των νικών θέλει να συνεχίσει ο Ατλας Κυψέλης, που θα υποδεχτεί τον Πανθησειακό ο οποίος παλεύει για την είσοδο στην τετράδα. Δεν αποκλείεται οι Κυψελιώτες να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο πριν κaν ξεκινήσουν οι αγώνες των Play offs…

Φαβορί για τη νίκη είναι η Θύελλα Περιστερίου, που παίζει εκτός έδρας με τον Φοίνικα Καλλιθέας και θέλει τη νίκη έτσι ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στους αγώνες κατάταξης, ενώ το ματς της ημέρας θα γίνει μεταξύ των Ιλισίων και του Αμαρουσίου, δύο ομάδων που διεκδικούν την είσοδο τους στην τετράδα..Το αποτέλεσμααυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κεραμεικός, που υποδέχεται τον Κρόνο Αθηνών.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00

ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ: Φοίνικας Καλλιθέας- Θύελλα Περιστερίου

15:30

ΡΟΥΦ: Κεραμεικός- Κρόνος Αθηνών

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Φωστήρας Καισαριανής- ΑΟ Κωφών

ΓΟΥΔΗ: Ιλίσια 2004- Μαρούσι

12:00

ΚΥΨΕΛΗΣ: Ατλας Κυψέλης- Πανθησειακός

3ος όμιλος

Επικίνδυνη έξοδο έχει ο πρωτοπόρος Αρίωνας, που θα παίξει με την μαχητική Δόξα Γκύζη, ενώ ξεκούραστο τρίποντο θα πάρουν οι Αμπελόκηποι απέναντι στον τιμωρημένο Λαρισαϊκό.

Τον τίτλο του φαβορί έχει ο Πλάτωνας που υποδέχεται τον Δούρειο και θέλει τη νίκη γαι να εξασφαλίσει τη θέση του στην τετράδα. Τη δική τους μάχη για την είσοδο τους στην τετράδα δίνουν ο Ερμής Ηρακλείου που θα παίξει εκτός έδρας με τα Πράσονα Πουλι’α και τα Πατήσια που θα [παίξουν επίσης εκτός με τον Αφοβο.

Το πρόγραμμα…

Αμπελόκηποι- Λαρισαϊκός 3-0 (α.α.)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΧΩΡΑΦΑ: Πράσινα Πουλιά- Ερμής Ηρακλείου

ΚΥΡΙΑΚΗ

09:15

ΚΥΨΕΛΗΣ: Δόξα Γκύζη- Αρίωνας

11:00

ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Αφοβος- Πατήσια

15:00

ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Πλάτωνας- Δούρειος

4ος όμιλος

Εδώ η τετράδα έχει κριθεί και μαθηματικά, και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο με πόσους βαθμούς θα μπουν…

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Αττικός θα παίξει εκτός με το Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ σε αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που θα είναι στην τετράδα, η Χρυσούπολη θα παίξει με την ΑΕ Ιλίου. Ο τέταρτος της παρέας Τριφυλλιακός θα υποδεχτεί το Κουκάκι.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ: Διαγόρας Αιγάλεω- Αστέρας Χαϊδαρίου

ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Δάσος Χαϊδαρίου- Αττικός

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Τριφυλλιακός- Κουκάκι

15:00

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Χρυσούπολη- ΑΕ Ιλίου

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Αναγέννηση Πετρούπολης- Ζέφυρος