Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο στην Α΄ΕΠΣΑ…

Published

on

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ, το προτελευταίο πριν τις γιορτές.

Δυστυχώς θα είναι ξκαι πάλι λειψό, αφού δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Αρης Πετρούπολης- Παλαιό Φάληρο λόγω Covid.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε και στους 4 ομίλους…

1ος όμιλος (12η αγωνιστική)

ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ

Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν οι πρωτοπόροι του ομίλου αυτή την αγωνιστική.

Το ματς της ημέρας θα γίνει στο Ελληνικό, όπου ο τιμωρημένος Αγιαξ Ταύρου θα υποδεχτεί τον εκ των πρωτοπόρων Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη έτσι ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνουν στη μάχη του τίτλου, ενώ ο Ολυμπιακός Λιοσίων θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό εκτός έδρας σερί με το οποίο έχει μόνο νίκες εκτός έδρας!

Επικίνδυνη έξοδο έχει και η συμπρωτοπόρος Αγία Παρασκευή, που θα παίξει με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, που δείχνει να ανακάμπτει και ψάχνει τους βαθμούς.

Το αποτέλεσμα αυτών των δύο αγώνων θέλει να εκμεταλλευτεί για να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου ο ΑΟ Περιστερίου, που παίζει εκτός έδρας με την ουραγό Λυκόβρυση που πάντως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι…

Σπουδαίο ματς στη μάχη της παραμονής θα γίνει μεταξύ του Αγίου Δημητρίου και  του Κένταυρου Βριλησσίων, όπως και στο Περιστέρι μεταξύ της Ανθούπολης και των Αγίων Αναργύρων.

Ρεπό έχει η Δόξα Βύρωνος.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Λυκόβρυση- ΑΟ Περιστερίου

Αγιαξ Ταύρου- Ολυμπιακός Λιοσίων

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Αγιος Δημήτριος- Κένταυρος Βριλησσίων

Ανθούπολη- Αγιοι Ανάργυροι

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου- Αγία Παρασκευή

ΡΕΠΟ: Δόξα Βύρωνος

2ος όμιλος (12η αγωνιστική)

ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ

Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, όπου ο πρωτοπόρος Ατταλος θα υποδεχτεί τον Χολαργό. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο, αφού σε αυτή την περίπτωση ουσιαστικά θα θέσουν εκτός μάχης τον αντίπαλο τους. Από την άλλη ο Χολαργός ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό…

Η Νέα Ιωνία παίζει εκτός έδρας με τα Βριλήσσια που στην έδρα τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και παλεύουν για την παραμονή τους. Η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι και να παραμείνει στο κυνήγι του Ατταλου.

Ο Αστέρας Ζωγράφου θα υποδεχτεί τα Σούρμενα και ψάχνει τους βαθμούς στη μάχη της παραμονής, ενώ το θετικό αποτέλεσμα ψάχνουν και οι φιλοξενούμενοι για να μπουν σε περιπέτειες.

Την ανοδική της πορεία θέλει να συνεχίσει η Αγία Ελεούσα που υποδέχεται τον ΓΣ Αργυρούοπολης, ενώ ο Αθηναϊκός έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα υποδεχόμενος τα αδύναμα Πετράλωνα.

Ρεπό έχει το Ηράκλειο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Αστέρας Ζωγράφου- Σούρμενα

ΑΟΝΦ Ατταλος- Χολαργός

Βριλήσσια- Νέα Ιωνία

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00 Αγία Ελεούσα- ΓΣ Αργυρούπολης

15:00 Αθηναϊκός- Πετράλωνα

ΡΕΠΟ: ΑΕ Ηράκλειο

3ος όμιλος (11η αγωνιστική)

ΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Με ένα ματς λιγότερο θα γίνει αυτή η αγωνιστική, αφού όπως είπαμε στον πρόλογο δεν θα γίνει το ματς Αρης Πετρούπολης- Παλαιό Φάληρο λόγω κρουσμάτων στους γηπεδούχους. Το εκπληκτικό είναι πως και τα 5 ματς που έχουν συνολικά αναβληθεί (το ένα έχει ήδη γίνει) είναι για αυτό τον όμιλο!

Σε ένα πολύ δυνατό ματς ο Ηλυσιακός θα υποδεχτεί τον Βύρωνα, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Αρη Πετρούπολης και να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν στη μάχη του τίτλου. Οι γηπεδούχοι θα έχουν έξτρα κίνητρο, να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Τη νίκη θέλει και ο Πανερυθραϊκός, που υποδέχεται τον ουραγό Μικρασιατικό οποίος θέλει να σταματήσει την καθοδική πορεία του που τον έχει φέρει στην τελευταία θέση.

Ο φορμαρισμένος ΑΟ Ιλίου θα υποδεχτεί τους Τράχωνες και θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει την ανοδική πορεία του, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν μακριά από περιπέτειες.

Τέλος το ματς της αγωνιστικής θα γίνει στο Καματερό, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί την Κηπούπολη, με τις δύο ομάδες μνα καίγονται για τη νίκη αφού κινδυνεύουν άμεσα. Οι γηπεδούχοι θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Γιάννη Μητρούση.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

Αρης Πετρούπολης- Παλαιό Φάληρο ΑΝΑΒΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Πανερυθραϊκός- Μικρασιατικός

Καματερό- Κηπούπολη

ΑΟ Ιλίου- Τράχωνες

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Ηλυσιακός- Βύρωνας

4ος όμιλος (11η αγωνιστική)

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Πολύ μεγάλο ντέρμπι έχουμε αυτή την αγωνιστική, με το Χαϊδάρι να υποδέχεται την πρωτοπόρο Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μπουν για τακαλά στη μάχη του τίτλου και να φρενάρουν την Ελπίδα, η οποία ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τη διαφορά από τους αντιπάλους της και να κάνει ΄πενα ακόμη βήμα προς τον τίτλο.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί το Χαλάνδρι, που όμως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει παίζοντας εκτός έδρας με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Τον πρώτο λόγο δείχνουν να έχουν τα Μελίσσια απέναντι στον Ιάσωνα, ενώ τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της ανόδου θέλει ο Ηφαιστος, που θα υποδεχτεί τη Διάνα που βρίσκεται σε καθοδική πορεία και θα έχει στον πάγκο σαν υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιώργο Μούτο.

Τέλος, μεγάλη μάχη αναμένεται μεταξύ του Παπάγου και του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς αφού μάχονται για την παραμονή τους.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Παπάγος- Απόλλων Χαλανδρίου

Χαϊδάρι- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Ηφαιστος Περιστερίου- Διάνα Ηλιούπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Χαλάνδρι

Μελίσσια- Ιάσωνας