Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΑ

Published

on

Ελάχιστα παιχνίδια απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Α’ ΕΠΣΑ, με αρκετές εκκρεμότητες ακόμη τΌσο για την πρώτη θέση, όσο και για την παραμονή. Το ενδιαφ΄λερον στους αγώνες του Σαββατοκύριακου είναι τεράστιο, αφού σε αρκετές περιπτώσεις θα κριθούν τα πάντα…

Ας δούμε τι περιμένουμε…

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (20η αγωνιστική)

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δεν αποκλείεται αυτό το Σ/Κ να ξεκαθαρίσει και τυπικά η πρώτη θέση. Αυτό θα συμβεί αν η πρωτοπόρος και αήττητη Αγία Παρασκευή, που υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό Λιοσίων φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αγιαξ Ταύρου, ο οποίος θα έχει πολύ δύσκολο έργο παίζοντας εκτός έδρας με τους Αγίους Αναργύρους που κυριολεκτικά καίγονται για τους βαθμούς, αφού βρίσκονται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη μάχη της παραμονής γίνονται δύο σπουδαία ματς, που θα κρίνουν πάρα πολλά. Συγκεκριμένα ο Αγιος Δημήτριος θα παίξει με την Ανθούπολη και η Δόξα Βύρωνος με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με όλες αυτές τις ομάδες να καίγονται πραγματικά για τους βαθμούς…

Τέλος σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί, ο Κένταυρος Βριλησσίων θα παίξει με την Λυκόβρυση.

Ρεπό έχει ο ΑΟ Περιστερίου, που δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, με όλα τα ματς να γίνονται την Κυριακή στις 15:00…

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Αγιος Δημήτριος- Ανθούπολη

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Αγία Παρασκευή- Ολυμπιακός Λιοσίων

ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Αγιοι Ανάργυροι- Αγιαξ Ταύρου

ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κένταυρος Βριλησσίων- Λυκόβρυση

ΕΡΓΑΝΗΣ: Δόξα Βύρωνος- Δάφνη Παλ.Φαλήρου

ΡΕΠΟ: ΑΟ Περιστερίου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (20η αγωνιστική)

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ηράκλειο. Εκεί η ΑΕ Ηράκλειο που βρίσκεται οριακά έξω από την ζώνη του υποβιβασμού υποδέχεται τον εκ των πρωτοπόρων Ατταλο, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα αλλά και το ρεπό της συμπρωτοπόρου Νέας Ιωνίας θέλει να εκμεταλλευτεί ο Χολαργός που θα έχει εύκολο έργο απέναντι στα Πετράλωνα, που ψάχνουν ακόμη τον πρώτο τους βαθμό…

Πολύ σημαντικό ματς θα γίνει μεταξύ του Αστέρα Ζωγράφου και της Αγίας Ελεούσας. Οι γηπεδούχοι παίζουν κυριολεκτικά το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν έξω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μόνο νίκη θέλει ο ΓΣ Αργυρούπολης που υποδέχεται τον Αθηναϊκό ο οποίος με θετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του. τέλος, σε βαθμολογικά αδιάφορο ματς τα Σούρμενα υποδέχονται τα Βριλήσσια που ουσιαστικά έχουν υποβιβαστεί.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, με όλα τα ματς να γίνονται το Σάββατο στις 15:00…

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Αστέρας Ζωγράφου- Αθηναϊκός

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α’: Χολαργός – Πετράλωνα

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’: ΓΣ Αργυρούπολης- Αγία Ελεούσα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Σούρμενα- Βριλήσσια

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΑΕ Ηράκλειο- ΑΟΝΦ Ατταλος

ΡΕΠΟ: Νέα Ιωνία

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (17η αγωνιστική)

ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Με τον Αρη Πετρούπολης να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση, τα βλέμματα στρέφονται στη μάχη της παραμονής. Οι πρωταθλητές παίζουν εκτός έδρα με το Καματερό, έχοντας σαν στόχο το αήττητο, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής.

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Βύρωνας υποδέχεται τον Μικρασιατικό που θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του, ενώ σε ματς που το ενδιαφέρον βρίσκεται μόνο στην πλευρά των γηπεδούχων, το Παλαιό Φάληρο θα παίξει με τους αδιάφορους βαθμολογικά αλλά δυνατούς Τράχωνες και η Κηπούπολη θα υποδεχτεί τον υποβιβασμένο ΑΟ Ιλίου. Και στα δύο ματς οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Τέλος, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αλλά πολύ καλό ματς, ο Πανερυθραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, με όλα τα ματς να γίνονται το Σάββατο στις 15:00…

ΕΡΓΑΝΗΣ: Βύρωνας- Μικρασιατικός

ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Καματερό- Αρης Πετρούπολης

ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: Πανερυθραϊκός- Ηλυσιακός

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Κηπούπολη- ΑΟ Ιλίου

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Παλαιό Φάληρο- Τράχωνες

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ (17η αγωνιστική)

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Σε ένα ματς που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα στην υπόθεση του τίτλου, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων θα αντιμετωπίσει το εκ των πρωτοπόρων Χαλάνδρι. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη και να περιμένουν στραβοπάτημα του Χαϊδαρίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αφού με δύο νίκες αναδεικνύονται πρωταθλητές…

Το επίσης συμπρωτοπόρο Χαϊδάρι παίζει εκτός έδρας με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου και θέλει τη νίκη, περιμένοντας ταυτόχρονα απώλειες του Χαλανδρίου, έτσι ώστε να μπορέδσει να πάρει την πρώτη θέση.

Η υπόθεση του υποβιβασμού έχει ξεκαθαρίσει, με  Παπάγο, Απόλλωνα Χαλανδρίου και Ιάσωνα να έχουν ήδη υποβιβαστεί. Ετσι τα ματς Ιάσωνας- Ηφαιστος, Μελίσσια- Παπάγος και Απόλλων Χαλανδρίου- Διάνα Ηλιούπολης είναι αδιάφορα βαθμολογικά.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Χαλάνδρι

ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Χαϊδάρι

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

ΙΛΙΟΥ: Ιάσωνας- Ηφαιστος Περιστερίου

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Μελίσσια- Παπάγος

ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Απόλλων Χαλανδρίου- Διάνα Ηλιούπολης

Υπενθυμίζουμε πως το επόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου θα γίνουν αγώνες μόνο σε 1ο και 2ο όμιλο, έτσι ώστε το πρώτάθληαμ να ολοκληρωθεί ταυτόχρονα σε όλους τους ομίλους.