Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΑ

Published

on

Επιτέλους ξανά δράση στα γήπεδα της Αθήνας, αφού αρχίζουν και πάλι τα πρωταθλήματα…

Σε Α’ και Β’ κατηγορία  θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική, ενώ θα γίνει και η πρεμιέρα στην Γ’ κατηγορία.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε στην Α’ κατηγορία…

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΙΟΣΙΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής σε αυτό τον όμιλο.

Η αυλαία ξεκινάει το Σάββατο με δύο παιχνίδια. Στην Καισαριανή το μεγάλο φαβορί του ομίλου ο Μικρασιατικός υποδέχεται τον σκληροτράχηλο Ηφαιστο και θέλει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα, αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα, και θέλουν να βάλουν δύσκολα στους Καισαριανιώτες…

Την ίδια μέρα, ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται το Καλαμάκι. Οι γηπεδούχοι πήραν εκτός έδρας ισοπαλία στο Περιστέρι στην πρεμιέρα και θέλουν το πρώτο τους τρίποντο, ενώ το Καλαμάκι ηττήθηκε εντός έδρας από τη Διάνα κάνοντας πάντως καλή εμφάνιση και ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα..

Τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Σπουδαίο ματςς θα γίνει στο Ιλιον, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Νέα Ιωνία. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν τα δόντια τους την πρώτη αγωνιστική παίρνοντας ισοπαλία μέσα στο Χαϊδάρι μετά από εξαιρετική εμφάνιση και θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους νίκησαν τον ΓΣ Καισαριανής και φιλοδοξούν να ζευγαρώσουν τα τρίποντα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν την διακοπή για το κύπελλο, με τη Νέα Ιωνία να επικρατεί στο γήπεδο της με 2-1.

Τοπικό ντέρμπι γίνεται στην Ηλιούπολη, με την Διάνα να υποδέχεται τον Χαραυγιακό. Η Διάνα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στο Καλαμάκι, ενώ ο Χαραυγιακός προσπαθεί να συνέλθει από την βαριά εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Αυτό το αποτέλεσμα είχε σαν αποτέλεσμα την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Γαλάνη, με τον Αγγελο Νταούδη να καθοδηγεί τεχνικά πλέον την ομάδα.

Το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με το Χαϊδάρι. Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα με το 3-0 εκτός έδρας επί του Χαραυγιακού και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, ενώ το Χαϊδάρι ψάχνει το πρώτο του τρίποντο μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Ρεπό έχει ο ΓΣ Καισαριανής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:00

ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: Πανερυθραϊκός- Καλαμάκι

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Μικρασιατικός- Ηφαιστος Περιστερίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00

ΙΛΙΟΥ: Ολυμπιακός Λιοσίων- Νέα Ιωνία

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Δάφνη Παλαιού Φαλήρου- Χαϊδάρι

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Διάνα Ηλιούπολης- Χαραυγιακός

ΡΕΠΟ: ΓΣ Καισαριανής

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Με αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο με τον Αγιαξ Ταύρου να υποδέχεται τον Αγιο Θωμά και να ψάχνει το πρώτο του τρίποντο μετά την ήττα της πρεμιέρας στους Αγίους Αναργύρους. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου και θέλουν τουλάχιστον να μείνουν αήττητοι. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και για το κύπελλο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0.

Δύο αγώνες γίνονται την Κυριακή το πρωί. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής τα Σούρμενα θα υποδεχτούν τους Αγίους Αναργύρους. Κια οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες στην πρεμιέρα, με τους γηπεδούχους να έχουν νικήσει με 4-0 εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο και τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει με 1-0 το ντέρμπι με τον Αγιαξ Ταύρου.

Στο άλλο πρωινό ματς η Αγία Ελεούσα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα πήραν ισοπαλία στο Χαλάνδρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας συντριβή από τα Σούρμενα.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στο Περιστέρι, όπου η Ανθούπολη, μετά το ρεπό της πρεμιέρας θα υποδεχτεί το Χαλάνδρι, που ψάχνει να ρεφάρει την εντός έδρας απώλεια της πρεμιέρας με την Αγία Ελεούσα.

Το πρόγραμμα κλείνει ο αγώνας της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με τον Ατταλο. Οι γηπεδούχοι θέλουν το πρώτο τους τρίποντο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αγιο Θωμά, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους ξεκίνημα, αφού προέρχονται από νίκη επί της Αμιλλας.

Ρεπό έχει η Αμιλλα Περιστερίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:00

ΤΑΥΡΟΥ Β’: Αγιαξ Ταύρου- Αγιος Θωμάς

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Σούρμενα- Αγιοι Ανάργυροι

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Αγία Ελεούσα- Παλαιό Φάληρο

16:00

ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Θύελλα Αγίου Δημητρίου- ΑΟΝΦ Ατταλος

ΧΩΡΑΦΑΣ: Ανθούπολη- Χαλάνδρι

ΡΕΠΟ: Αμιλλα Περιστερίου

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ…ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ!

Με σπουδαία παιχνίδια αναμένεται η 2η αγωνιστική σε αυτόν τον όμιλο, στο οποίο σε αντίθεση με τους άλλους ομίλους τα περισσότερα ματς γίνονται το Σάββατο.

Το μεγάλο ντέρμπι γίνεται στον Χολαργό, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τους Τράχωνες. Οι γηπεδούχοι κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα αφού είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό, και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ξεκινήσουν με 0 στα 2…

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στο Καλαμάκι. Ο Αρης Καλαμακίου που έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα με την εκτός έδρας νίκη επί του Βύρωνα θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το ξεκίνημα, υποδεχόμενος τον Αθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι ψ’αχνουν το πρώτο τους τρίποντο μετά την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΑΟ Περιστερίουτ, ενώ θα ε΄χουν πλέον στον πάγκο τους τον Λάκη Σμυρνή που αντικατέστησε τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Στους Αγίους Αναργύρους η Ελπίδα θα υποδεχτεί τον Βύρωνα. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς, αφού προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα. Η Ελπίδα ηττήθηκε στα Μελίσσια ενώ ο Βύρωνας έχασε μέσα στο γήπεδο του από τον Αρη Καλαμακίου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα κλείσει με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του ΑΟ Περιστερίου με το Ηράκλειο. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι εκτός με τον Αθηναϊκό και οι φιλοξενούμενοι εντός με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Ενα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι γίνεται την Κυριακή στου Ζωγράφου, με τον Ηλυσιακό που θεωρείται το φαβορί του ομίλου να υποδέχεται τα Μελίσσια. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο καλό τους ξεκίνημα. Ο Ηλυσιακός πήρε μεγάλη νίκη εκτός επί των Τραχώνων, ενώ τα Μελίσσια νίκησαν την Ελπ’ίδα Αγίων Αναργύρων. Η ιδιαιτερότητα βρίσκεται στους πάγκους των δύο ομάδων, αφού ο Ανδρέας Μαντζούνης θα υποδεχτεί τον αδερφό του Αλέξη…

Ρεπό έχει ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης…

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

16:00

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Αρης Καλαμακίου- Αθηναϊκός

ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Βύρωνας

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α’: Χολαργός- Τράχωνες

16:15

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: ΑΟ Περιστερίου- ΑΕ Ηράκλειο

ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ηλυσιακός- Μελίσσια

ΡΕΠΟ: Ατρόμητος Μεταμόρφωσης