Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΑ…

Published

on

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο…

Η μοναδική ομάδα που έχει κάνει τα 3 στα 3 είναι ο Ηλυσιακός στον τρίτο όμιλο, αλλά το απόλυτο επίσης έχουν ο Μικρασιατικός στον πρώτο όμιλο και ο Χολαργός στον τρίτο, που έχουν 2 στα 2 έχοντας κάνει το ρεπό τους.

Στην άλλη όχθη, χωρίς βαθμό είναι Χαραυγιακός, Καλαμάκι (1ος όμιλος), Αμιλλα Περιστερίου (2ος όμιλος), Τράχωνες (3ος όμιλος), με τις δύο τελευταίες να έχουν κάνει το ρεπό τους.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε σε κάθε όμιλο…

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Τα βλέμματα όλων σε αυτό τον όμιλο είναι στραμμένα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στη Νέα Ερυθραία, όπου ο Πανερυθραϊκός θα υποδεχτεί το Χαϊδάρι, με τις δύο ομάδες να είναι στην πρώτη θέση.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Μικρασιατικός, που θέλει να κάνει το 3 στα 3 υποδεχόμεννος τον Χαραυγιακό. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν απεγνωσμένα τους πρώτους τους βαθμούς μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα, όμως πολύ δύσκολα θα πάρουν κάτι από αυτό το ματς…

Σπουδαίο ματς θα γίνει στην Ηλιούπολη όπου η Διάνα θα υποδεχτεί τη Νέα Ιωνία, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται <<πληγωμένες>> αφού προέρχονται από ήττες. Αμφότερες θέλουν την επιστροφή στις νίκες για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις.

Την εντυπωσιακή της πορεία θέλει να συνεχίσει η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου υποδεχόμενη τον  δυναμικό ΓΣ Καισαριανής. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Δάφνη έχει δύο νίκες εκτός, αλλά έχει ηττηθεί στο μοναδικό εντός έδρας ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, με τους γηπεδούχους να έρχονται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με τη Νέα Ιωνία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν τεράστια ανατροπή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Τέλος, ο Ηφαιστος Περιστερίου που πλέον μπαίνει σε νέους δρόμους μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού, υποδέχεται το Καλαμάκι και θέλει την πρώτη του νίκη απέναντι στους νεανικούς φιλοξενούμενους, που ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς.

Ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Λιοσίων.

Ααλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: Πανερυθραϊκός- Χαϊδάρι

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ηφαιστος Περιστερίου- Καλαμάκι

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Μικρασιατικός- Χαραυγιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Δάφνη Παλαιού Φαλήρου- ΓΣ Καισαριανής

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’α Διάβνα Ηλιούπολης- Νέα Ιωνία

ΡΕΠΟ: Ολυμπιακός Λιοσίων

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ…

Με (τουλάχιστον φαινομενικά) δυνατά φαβορί περιμένουμε αυτή την αγωνιστική…

Οι εκ των πρωτοπόρων Αγιοι Ανάργυροι παίζουν εκτός έδρας με την Ανθούπολη που ψάχνει την πρώτη της νίκη και δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, θέλοντας να εκμεταλλευτούν και το ρεπό της συμπρωτοπόρου Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Ακλόνητο φαβορί δείχνει ο Αγιαξ Ταύρου που υποδέχεται την νεανική και αδύναμη Αμιλλα Περιστερίου, που δεν έχει ακόμη βαθμό.

Τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχουν τα Σούρμενα που υποδέχονται τον μαχητικό Ατταλο, και ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς στην έδρα τους, αφού έχουν δύο νίκες εκτός και και μία ήττα εντός.

Η Αγία Ελεούσα υποδέχεται τον Αγιο Θωμά και θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να ζευγαρώσει τις εντός έδρας νίκες. Δεν θα έχει πάντως εύκολο έργο, αφού οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως έχουν μόνο ένα βαθμό, δείχνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί…

Τέλος, το Χαλάνδρι υποδέχεται το Παλαιό Φάληρο και δείχνει ξεκάθαρο φαβορί, θέλοντας τη νίκη που θα διατηρήσει το αήττητο και θα διατηρήσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Ρεπό έχει η Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΤΑΥΡΟΥ Β’: Αγιαξ Ταύρου- Αμιλλα Περιστερίου

ΧΩΡΑΦΑΣ: Ανθούπολη- Αγιοι Ανάργυροι

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Σούρμενα- ΑΟΝΦ Ατταλος

ΑΓΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Αγία Ελεούσα- Αγιος Θωμάς

15:00

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Χαλάνδρι- Παλαιό Φάληρο

ΡΕΠΟ: Θύελλα Αγίου Δημητρίου

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ…ΦΑΒΟΡΙ

Το εντυπωσιακό του ξεκίνημα θέλει να συνεχίσει ο Ηλυσιακός, που υποδέχεται τον Αθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής, έχοντας πάντως ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρουν κάτι από αυτό το ματς…

Το απόλυτο θέλει να συνεχίσει ο Χολαργός, που υποδέχεται τον Βύρωνα και ψάχνει την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κα΄νει κακό ξεκίνημα, και θα κατέβουν με υπηρεσιακό τεχνικό μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρεά Μηλιά.

Ντέρμπι νεοφώτιστων θα γίνει στο Καλαμάκι, με τον τοπικό Αρη να περιμένει τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, που ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Την πρώτη νίκη της ψάχνει και η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που πάντως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο φορμαρισμένο Ηράκλειο.

Τους πρώτους βαθμούς τους αναζητούν οι Τράχωνες μετά πό δύο ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι. Δεν θα έχουν πάντως εύκολο έργο, αφού τα Μελίσσια δείχνουν ιδιαίτερα  υπολογίσιμα…

Ρεπό έχει ο αήττητος μέχρι τώρα ΑΟ Περιστερίου…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Αρης Καλαμακίου- Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- ΑΕ Ηράκλειο

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α΄: Χολαργός- Βύρωνας

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

ΓΟΥΔΗ: Ηλυσιακός- Αθηναϊκός

ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Τράχωνες- Μελίσσια

ΡΕΠΟ: ΑΟ Περιστερίου