Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΑ

Published

on

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το Σαββατοκύριακο που έρχεται στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ, με σπουδαία παιχνίδια σε όλους τους ομίλους.

Θα διεξαχθεί η 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, και ένα επιπλέον ενδιαφέρον θα είναι το πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά την διακοπή για τις γιορτές.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στα δύο ντέρμπι κορυφής (Σούρμενα- Χαλάνδρι και Ηλυσιακός- Χολαργός), αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα σπουδαία ματς.

Ας τα δούμε αναλυτικά…

1ος όμιλος

Επικίνδυνα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Μικρασιατικός θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανερυθραϊκό. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους και με μόλις μία ισοπαλία, και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους Καισαριανιώτες.

Τυχόν απώλεια βαθμών των πρωτοπόρων θα προσπαθήσει να εμεταλλευτεί το Χαϊδάρι, που όμως δεν έχει εύκολο έργο απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε φάση ανακατατάξεων του ρόστερ, αλλά ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην έδρα της αγωνίζεται η Διάνα Ηλιούπολης με αντίπαλο τον Ηφαιστο Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν την καλή πορεία τους, ενώ το θετικό αποτέλεσμα ψάχνουν και οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν μακριά από περιπέτειες, και να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.

Μόνο νίκη θέλει η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με αντίπαλο το ουραγό Καλαμάκι, για να μην μπλέξει ακόμη περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά δεν παρατάνε κανένα ματς…

Τέλος, σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει μεταξύ Ολυμπιακού Λιοσίων και Χαραυγιακού. Και οι δύο ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους, και κυριλοεκτικά καίγονται για βαθμούς.

Ρεπό έχει η Νέα Ιωνία.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ: Πανερυθραϊκός- Μικρασιατικός

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΝΗΑΡ ΗΣΤ: ΓΣ Καισαριανής- Χαϊδάρι

15:00

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Διάνα Ηλιούπολης- Ηφαιστος Περιστερίου

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Δάφνη Παλ.Φαλήρου- Καλαμάκι

ΙΛΙΟΥ: Ολυμπιακός Λιοσίων- Χαραυγιακός

ΡΕΠΟ Νέα Ιωνία

2ος όμιλος

Ολα τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι των Σουρμένων με το Χαλάνδρι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με τα Σούρμενα να είανι ένα βαθμό μπροστά, αλλά το Χαλάνδρι να παραμένει αήττητο…Η σημασία του αγώνα είναι προφανής λοιπόν…

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι διώκτες τους. Οι Αγιοι Ανάργυροι θα παίξουν εκτός έδρας με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου που λαίγεται γοα βαθμούς, ενώ η Αγία Ελεούσα θα υποδεχτεί την Ανθούπολη, που επίσης κινδυνεύει άμεσα και θα διεκδικήσει ότι μπορεί…

Το ίδιο ισχύει και για τον Αγιαξ Ταύρου, που υποδέχεται το Παλαιό Φάληρο και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών πριν την διακοπή και να μείνουν μακριά από τους κινδύνους.

Τέλος, απόλυτο φαβορί είναι ο Αγιος Θωμάς παίζοντας εκτός έδρας με την Αμιλλα Περιστερίου και θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμη τον πρώτο τους βαθμό…

Ρεπό έχει ο Ατταλος που παλεύει για την παραμονή του…

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΤΑΥΡΟΥ Β’: Αγιαξ Ταύρου- Παλαιό Φάληρο

ΧΩΡΑΦΑΣ: Αμιλλα Περιστερίου- Αγιος Θωμάς

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Αγία Ελεούσα- Ανθούπολη

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Σούρμενα- Χαλάνδρι

15:00

ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Αγιοι Ανάργυροι

ΡΕΠΟ ΑΟΝΦ Ατταλος

3ος όμιλος

Η μητέρα των μαχών θα γίνει στο γήπεδο Ζωγράφου, όπου ο Ηλυσιακός θα παίξει με τον Χολαργό. Οι δύο ομάδες έχουν από 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει πάρα πολλά…

Εκτός έδρας θα παίξουν οι Τράχωνες, με αντίπαλο την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να διεκδικήσουν την παραμονή τους ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη επίσης για να παραμείνουν στα ψηλά πατώματα και να διατηρήσουν τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Αθηναϊκός, παίζοντας εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Οι Βυρωνιώτες ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να κρατηθούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν τη πρώτη νίκη στην έδρα τους για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΟ Περιστερίου απέναντι στον ουραγό και χωρίς νίκη Βύρωνα. Θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από τους κινδύνους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την ανάκαμψη που θα τους δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσουν την παραμονή τους…

Τέλος, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει μεταξύ του Αρη Καλαμακίου και των Μελισσίων. Κια οι δύο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και θέλουν να απομακρυνθούν όσο γίνεται από αυτήν.

Ρεπό έχει το Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Τράχωνες

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Αρης Καλαμακίου- Μελίσσια

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: ΑΟ Περιστερίου- Βύρωνας

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ηλυσιακός- Χολαργός

ΜΕΤ/ΣΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Ατρόμητος Μεταμόρφωσης- Αθηναϊκός

ΡΕΠΟ ΑΕ Ηράκλειο