Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΑ

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Σαββατοκύριακο που έρχεται στην Α’ κατηγορία της Αθήνας, το τελευταίο πριν την διακοπή λόγω των γιορτών.

Και πάλι θα είναι λειψή, αφού δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Βύρωνας- Αρης Πετρούπολης λόγω covid.

Ας δούμε τι περιμένουμε…

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (13η αγωνιστική)

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Με τους πρωτοπόρους να έχουν τον πρώτο λόγο στα παιχνίδια τους αναμένεται αυτή η αγωνιστική. Η Αγία Παρασκευή που οδηγεί την κούρσα θα υποδεχτεί την Ανθούπολη, ενώ ο δεύτερος Ολυμπιακός Λιοσίων θα υποδεχτεί την ουραγό Λυκόβρυση.

Θεωρητικά φαβορί είναι και ο ΑΟ Περιστερίου με αντίπαλο την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, που όμως δείχνει επικίνδυνη και ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό.

Ο Κένταυρος Βριλησσίων θα υποδεχτεί την Δόξα Βύρωνος, θέλοντας τη νίκη για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και ανασάνει κι άλλο βαθμολογικά, με την Δόξα να θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία.

Τέλος, το σημαντικότερο ίσως ματς της ημέρας θα γίνει στους Αγίους Αναργύρους, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Αγιο Δημήτριο με τις δύο ομάδες να καίγονται κυριολεκτικά για βαθμούς, αφού τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα τους έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, ειδικότερα τους γηπεδούχους για τους οποίους το ματς είναι κυριολεκτικά τελικός.

Ρεπό έχει ο Αγιαξ Ταύρου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΑΟ Περιστερίου- Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Κένταυρος Βριλησσίων- Δόξα Βύρωνος

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:30 Αγιοι Ανάργυροι- Αγιος Δημήτριος

15:00 Ολυμπιακός Λιοσίων- Λυκόβρυση

Αγία Παρασκευή- Ανθούπολη

ΡΕΠΟ: Αγιαξ Ταύρου

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (13η αγωνιστική)

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Νέας Ιωνίας και του Ατταλου ξεχωρίζει .όχι μόνο σε αυτόν τον όμιλο, αλλά και σε όλη την αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον σε απόσταση βολής από τους αήττητους αντιπάλους τους και με νίκη θα τους φτάσουν στη βαθμολογία. Αυτό και μόνο αναδεικνύει την σπουδαιότητα του αγώνα…

Από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα προσπαθήσει να επωφεληθεί ο Χολαργός, που θα υποδεχτεί την επικίνδυνη Αγία Ελεούσα.

Τα Σούρμενα θα υποδεχτούν το Ηράκλειο που καίγεται για βαθμούς, ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολης θα υποδεχτεί τον επίσης με μεγάλη βαθμολογική ανάγκη Αστέρα Ζωγράφου.

Τέλος, τα Βριλήσσια ψάχνουν το τρίποντο που ισοδυναμεί με βαθμολογικό οξυγόνο απέναντι στα Πετράλωνα εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να είναι μεν ουσιαστικά υποβιβασμένοι αλλά να θέλουν επιτέλους να σβήσει το 0 που τους συντροφεύει στον βαθμολογικό πίνακα από την αρχή του πρωταθλήματος..

Ρεπό έχει ο Αθηναϊκός.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Πετράλωνα- Βριλήσσια

Χολαργός- Αγία Ελεούσα

Σούρμενα- ΑΕ Ηράκλειο

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Νέα Ιωνία- ΑΟΝ Φ Ατταλος

ΓΣ Αργυρούπολης- Αστέρας Ζωγράφου

ΡΕΠΟ Αθηναϊκός

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  (12η αγωνιστική)

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Λειψή θα είναι και αυτή η αγωνιστική στον όμιλο, αφού δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας του Βύρωνα με τον Αρη Πετρούπολης λόγω κρουσμάτων covid στους φιλοξενούμενους.

Οι Τράχωνες θα υποδεχτούν τον Ηλυσιακό σε ένα πολύ δυνατό ματς, όπου και οι δύο ομ΄λαδες θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Η Κηπούπολη θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό, αφο’ύ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ στα άλλα δύο ματς κυριολεκτικά καίγονται και οι δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, το Παλαιό Φάληρο θα υποδεχτεί το ανεβασμένο Καματερό, ενώ σε ένα ματς που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί τελικός παραμονής, ο Μικρασιατικός θα παίξει με τον ΑΟ Ιλίου.

Την Τετάρτη θα γίνει και το πολύ σημαντικό εξ΄αναβολής παιχνίδι μεταξύ του Καματερού και του Μικρασιατικού για την 9η αγωνιστική, ενώ στις 29/12 θα γίνει το Αρης Πετρούπολης- Παλαιό Φάληρο για την 11η αγωνιστική.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

Βύρωνας- Αρης Πετρούπολης ΑΝΑΒΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Μικρασιατικός- ΑΟ Ιλίου

Παλαιό Φάληρο- Καματερό

Κηπούπολη- Πανερυθραϊκός

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Τράχωνες -Ηλυσιακός

ΤΕΤΑΡΤΗ 15:00

Καματερό- Μικρασιατικός

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/12 15:00

Αρης Πετρούπολης- Παλαιό Φάληρο

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (12η αγωνιστική)

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΜΑΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει η πρωτοπόρος Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που υοδέχεται τον Παπάγο που όμως έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στην Ηλιούπολη, όπου η Διάνα με τον Γιάννη Κουσάνα πλέον στον πάγκο θα υποδεχτεί το φορμαρισμένο Χαϊδάρι που θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή.

Σπουδαίο ματς θα γίνει και στο Χαλάνδρι, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ηφαιστο Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στην πρώτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι που δείχνουν ιδιαίτερα ανεβασμένοι καίγονται για βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Μεγάλη ανάγκη βαθμών έχει και ο Απόλλων Χαλανδρίου που θα υποδεχτεί τα Μελίσσια, ενώ το τελευταίο του ίσως χαρτί στη μάχη της παραμονής θα παίξει ο Ιάσωνας, που θα υποδεχτεί την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Χαλάνδρι- Ηφαιστος Περιστερίου

Ιάσωνας- Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Παπάγος

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00

Απόλλων Χαλανδρίου- Μελίσσια

Διάνα Ηλιούπολης- Χαϊδάρι