Connect with us

stoplekto

Το Σαββατοκύριακο στην Β’ ΕΠΣΑ

Published

on

Με την διεξαγωγή της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Το ενδιαφέρον  είναι τεράστιο, αφού σε όλους τους ομίλους έχουμε ντέρμπι πρωτοπόρων. Ας τα δούμε αναλυτικά…

1ος όμιλος

Σε έναν όμιλο όπου ο πρώτος απο τον 9ο απέχει μόλις 5 βαθμούς, δεν μπορεί παρά σχεδόν όλα τα παιχνίδια να είναι ντέρμπι…

Οι δύο πρωτοπόροι έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές. Ο ΑΟ Ιλίου θα παίξει εκτός έδρας με τον Ιπποκράτη που ψάχνει την ανάκαμψη, ενώ ο Αστέρας Ζωγράφου θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Αιγάλεω που θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες.

Μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στο Βύρωνα, όπου η Δόξα Βύρωνος θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Περιστερίου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μόλις ένα βαθμό από την κορυφή, και πιθανή νίκη δεν αποκλείεται να τους φέρει στην πρώτη θέση.

Το ίδιο ισχύει και για την Αθηναΐδα, που θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕ Μεταμόρφωσης και θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν θα έχει εύκολο έργο πάντως, αφού οι γηπεδούχοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Μεγάλο φαβορί δείχνει ο Αττικός, παίζοντας εκτός έδρας με την ουραγό και χωρίς βαθμό Θύελλα Περιστερίου. Θέλουν τη νίκη για να αναρριχηθούν κι άλλο στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι πάντως θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν…

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Κοψαχείλας με την Ιεράπολη. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ να κρατηθούν μακριά από αυτήν θέλουν και οι φιλοξενούμενοι, που πάντως εκτός έδρας έχουν μόλις ένα βαθμό…

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Θύελλα Περιστερίου- Αττικός

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Κοψαχείλα- Ιεράπολη

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΜΕΤ/ΣΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: ΑΕ Μεταμόρφωσης- Αθηναΐδα

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ιπποκράτης- ΑΟ Ιλίου

15:00

ΕΡΓΑΝΗΣ: Δόξα Βύρωνος- Ηρακλής Περιστερίου

ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ: Ορφέας Αιγάλεω- Αστέρας Ζωγράφου

2ος όμιλος

Τεράστιο το ενδιαφέρον και εδώ, αφού αγωνίζονται μεταξύ τους οι 4 πρώτοι της βαθμολογίας…

Στην Πετρούπολη ο τιμωρημένος Αγιος Δημήτριος θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη, εενώ στο γειτονικό ντέρμπι, ο Νεοπεντελικός θα υποδεχτεί τα Βριλήσσια.

Τ αποτελέσματα αυτών των αγώνων θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο ΓΣ Αργυρούπολης, που θα παίξει εκτός έδρας με τους Αμπελόκηπους που παλεύουν για την παραμονή τους.

Την καλή της πορεία θέλει να συνεχίσει η Κορωνίδα, που παίζει εκτός έδρας με τον ουραγό Αρίωνα.

Η Τερψιθέα, που θα στερηθεί από εδώ και πέρα την έδρα της θα παίξει με την Ελευθερούπολη στο Ρουφ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να μείνουν μακριά από τις περιπέτειες.

Τέλος, σε ένα κομβικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι, ο Παράδεισος θα υποδεχτεί την Λυκόβρυση. Και οι δύο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ακι καίγονται για το ευικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΡΟΥΦ: Τερψιθέα- Ελευθερούπολη

ΚΥΨΕΛΗΣ: Αμπελόκηποι- ΓΣ Αργυρούπολης

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ΄: Αγιος Δημήτριος- Απόλλων Αθηνών Δάφνη

ΚΥΡΙΑΚΗ

10:00

ΥΜΗΤΤΟΥ: Αρίωνας- Αμπελόκηποι

15:00

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Νεοπεντελικός- Βριλήσσια

ΠΕΥΚΗΣ: Παράδεισος- Λυκόβρυση

3ος όμιλος

Στην έδρα του αγωνίζεται ο πρωτοπόρος και αήττητος Κένταυρος Βριλησσίων, δεν θα έχει εύκολο έργο όμως απέναντι στην Κηπούπολη που παλεύει να κρατηθεί κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Τον πρώτο λόγο δείχνουν να έχουν τόσο ο Φοίνικας Περιστερίου με αντίπαλο τον Τριφυλλιακό, όσο και οι Λύκοι Χαϊδαρίου απέναντι στον εκ των ουραγών Παπάγο.

Την καλή της πορεία θέλει να συνεχίσει η Λαύρα Αργυρούπολης, που θα υποδεχτεί τον έτερο ουραγό Πανιώνιο Καισαριανής.

Αλσούπολη και Αστέρας Εξαρχείων υποδέχονται Παγκράτι και Πετράλωνα αντίστοιχα. Και στα δυο ματς οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κρατηθούν μακριά από περιπέτειες, ενώ αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι καίγονται επίσης, αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Λαύρα Αργυρούπολης- Πανιώνιος Καισαριανής

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ; Αλσούπολη- Παγκράτι

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λύκοι Χαϊδαρίου- Παπάγος

11:30

ΧΩΡΑΦΑΣ: Φοίνικας Περιστερίου- Τριφυλλιακός

15:00

ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κένταυρος Βριλησσίων- Κηπούπολη

ΚΥΨΕΛΗΣ: Αστέρας Εξαρχείων- Πετράλωνα

4ος όμιλος

Αξιοσημείωτο γεγονός πως όλα τα ματς γίνονται Σάββατο…

Η πρωτοπόρος Πεύκη έχει επικίνδυνη έξοδο, παίζοντας με τον Ιάσωνα. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως είναι χαμηλά στη βαθμολογία, έχουν δείξει ότι παλεύουν όλα τα ματς και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι…

Επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει και ο Απόλλων Χαλανδρίου εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, ενώ τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο ΠΟΨ, που υποδέχεται τον Ατλαντα Κυψέλης.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Ιωνες Αλίμου εκτός έδρας με τον ουραγό και ευρισκόμενο σε αποσύνθεση Φωστήρα Ηλιούπολης.

Τέλος, τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς Κολωνός- Καματερό και Ατρόμητος Χαλανδρίου- Θρίαμβος Χαϊδαρίου, αφού και οι 4 αυτές ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους…

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

Κ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΠΟΨ- Ατλας Κυψέλης

ΙΛΙΟΥ: Ιάσωνας- Πεύκη

ΑΚ.ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Κολωνός- Καματερό

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ατρόμητος Χαλανδρίου- Θρίαμβος Χαϊδαρίου

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΠΑΣ Γαλάτσι- Απόλλων Χαλανδρίου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Φωστήρας Ηλιούπολης- Ιωνες Αλίμου