Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το Σαββατοκύριακο στην Β’ ΕΠΣΑ

Published

on

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, με το ενδιαφέρον να αυξάνεται συνεχώς.

Μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μόνο η Αθηναΐδα στον πρώτο όμιλο, ο Κένταυρος Βριλησσίων  στον τρίτο και ο Απόλλων Χαλανδρίου στον τέταρτο έχουν κάνει το τρία στα τρία, δείγμα του πόσο αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, χωρίς βαθμό είναι ΑΕ Μεταμόρφωσης, Θύελλα Περιστερίου (1ος), Κορωνίδα, Αμπελόκηποι (2ος), Πετράλωνα (3ος), Ιάσωνας, Φωστήρας Ηλιούπολης (4ος).

Ας δούμε τι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο…

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το ντέρμπι πρωτοπόρων μεταξύ της Αθηναΐδας και του ΑΟ Ιλίου δεσπόζει στο πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι θέλουν συνεχίσουν το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα που με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς τους έχει φέρει στην κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν επίσης αήττητοι, και θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας Ζωγράφου, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Μεταμόρφωσης. Δεν θα έχει πάντως εύκολο έργο, αφού οι γηπεδούχοι ψάχνουν απεγνωσμένα τους πρώτους τους βαθμούς, και δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ορφέα Αιγάλεω, που παίζει εκτός έδρας με την Θύελλα Περιστερίου που επίσης ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς.

Την πρώτη της νίκη θέλει η Δόξα Βύρωνος, που υποδέχεται την μαχητική Κοψαχείλα, και θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στο Ηρακλής Περιστερίου- Αττικός, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και να θέλουν αμφότερες τη νίκη που θα τους διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το ματς της Ιεράπολης με τον Ιπποκράτη, που ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να δείξουν ότι παραμένουν στους διεκδικητές της ανόδου, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν συνεχίσουν το καλό τους ξεκίνημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Θύελλα Περιστερίου- Ορφέας Αιγάλεω

ΕΡΓΑΝΗΣ: Δόξα Βύρωνος- Κοψαχείλα

ΚΥΨΕΛΗΣ: Αθηναΐδα- ΑΟ Ιλίου

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ηρακλής Περιστερίου- Αττικός

15:00

ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ: Ιεράπολη- Ιπποκράτης

ΜΕΤ\ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: ΑΕ Μεταμόρφωσης- Αστέρας Ζωγράφου

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ

Με επικίνδυνες αποστολές για τους τρεις πρωτοπόρους αναμένεται αυτή η αγωνιστική.

Ο Αγιος Δημήτριος έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την αήττητη Τερψιθέα, η Ελευθερούπολη υποδέχεται τα πολύ δυνατά Βριλήσσια, ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολης δείχνει να έχει λίγο πιο βατό έργο, παίζοντας εκτός έδρας με τον Αρίωνα που ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Το καλό του ξεκίνημα θέλει να συνεχίσει ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη που υποδέχεται τον μαχητικό Παράδεισο, όπως και ο Νεοπεντελικπος που δείχνει φαβορί απέναντι στους Αμπελόκηπους που ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς.

Τέλος, τους πρώτους της βαθμούς ψάχνει και η Κορωνίδα, που υποδέχεται τη Λυκόβρυση η οποία έχει ξεκινήσει με θετικό ρόσημο το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Τερψιθέα- Αγιος Δημήτριος

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Ελευθερούπολη- Βριλήσσια

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Κορωνίδα-Λυκόβρυση

ΚΥΡΙΑΚΗ

11;:00

ΥΜΗΤΤΟΥ: Αρίωνας- ΓΣ Αργυρούπολης

15:00

ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ: Απόλλων Αθηνών Δάφνη- Παράδεισος

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Νεοπεντελικός- Αμπελόκηποι

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ…

Την ξέφρενη πορεία του θέλει να συνεχίσει ο Κένταυρος Βριλησσίων κάνοντας το 4 στα 4. Δεν θα έχει πάντως εύκολη αποστολή, αφού απέναντι του θα έχει τον Αστέρα Εξαρχείων, που έχει αποδείξει πως παλεύει όλα τα ματς.

Σπουδαία ματς θα γίνουν μεταξύ Τριφυλλιακού- Αλσούπολης και Λύκων Χαϊδαρίου- Φοίνικα Περιστερίου, ενώ το καλό της ξεκίνημα θέλει να συνεχίσει η Κηπούπολη, που παίζει εκτός έδρας με τον Παπάγο που απογοητεύει μέχρι στιγμής.

Την αήττητη πορεία της θέλει να συνεχίσει η Λαύρα Αργυρούπολης που υποδέχεται τα Πετράλωνα που είναι χωρίς βαθμό, ενώ τον πρώτο λόγο έχει και ο Πανιώνιος Καισαριανής που υποδέχεται το Παγκράτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Τριφυλλιακός- Αλσούπολη

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Λαύρα Αργυρούπολης- Πετράλωνα

ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Πανιώνιος Καισαριανής- Παγκράτι

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λύκοι Χαϊδαρίου- Φοίνικας Περιστερίου

15:00

ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κένταυρος Βριλησσίων- Αστέρας Εξαρχείων

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Β’: Παπάγος- Κηπούπολη

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΠΕΥΚΗ

Σπουδαία αναμέτρηση αναμένεται στο Κάτω Χαλάνδρι, όπου ο ΠΟΨ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή έδρα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θέλουν συνεχίσουν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα που με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς τους έφερε στην κορυφή, ενώ το πολύ καλό τους ξεκίνημα θέλουν συνεχίσουν και οι τυπικά γηπεδούχοι,  που παραμένουν αήττητοι.

Μεγάλο ματς αναμένεται και στην Πεύκη, με την αήττητη τοπική ομάδα να υποδέχεται το Καματερό, ενώ πού ενδιαφλέρον αναμένεται και το ματς του Κολωνού με τον αήττητο ΠΑΣ Γαλάτσι.

Ωραίο παιχνίδι περιμένουμε στο Ιωνες Αλίμου- Ατρόμητος Χαλανδρίου ανάμεσα σε δύο καλές και νεανικές ομάδες.

Την πρώτη του νίκη ψλάχνει ο Ατλας Κυψέλης, που θα υποδεχτεί τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου που παρμένει αήττος.

Τέλος, στο ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν ακόμη βαθμό, ο Ιάσωνας θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα Ηλιούπολης, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν σαφώς καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΡΟΥΦ: Κολωνός- ΠΑΣ Γαλάτσι

ΙΛΙΟΥ: Ιάσωνας- Φωστήρας Ηλιούπολης

ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΠΟΨ- Απόλλων Χαλανδρίου

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:30

Ιωνες Αλίμου-Απόλλων Χαλανδρίου

15:00

ΠΕΥΚΗΣ: Πεύκη- Καματερό

15!15

ΚΥΨΕΛΗΣ: Ατλας Κυψέλης- Θρίαμβος Χαϊδαρίου