Connect with us

Διάφορα

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2

Published

on

Με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League 2, με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους.
 
Ας δούμε τι περιμένουμε…
 
ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Η αυλαία άνοιξε χτες με τρία παιχνίδια.
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Β’ συνέτριψε με 6-1 τον Απόλλωνα Λάρισας και παρέμεινε στην πρώτη θέση. Στο 16′ ο Μιχαηλίδης έκανε το 1-0, με τον Κουαλιάτα στο 19′ να κάνει το 2-0. Ο Γκορντετζιάνι στο 29′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Χατζηστραβός με δύο γκολ, στο 35′ με πέναλτι και στο 45′ με πέναλτι έκανε το 5-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 52′ ο Σιατραβάνης μείωσε σε 5-1, ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 69′ ο Μπράντονιτς.
Ο Πανσερραϊκός σχετικά άνετα πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς επικρατώντας με 2-0. Ο Κανίς στο 45′ έκανε το 0-1, με τον Αχμέντ Σαΐντ στο 83′ να διαμορφώνει το τελικό 0-2.
Τέλος, πολύ μεγάλη νίκη πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που στην εκπνοή του αγώνα επικράτησε επί του Ηρακλή με 1-0. Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 90′ ο Κοζορώνης με πέναλτι, ενώ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Βελλίδης που υπέπεσε στην παράβαση.
Το σημερινό πρόγραμμα είναι το εξής:
Ηρακλής Λάρισας- Θεσπρωτός
Λάρισα- Παναθηναϊκός Β’
Διαγόρας Ρόδου-Αλμωπός Αριδαίας
Ολα τα ματς θα αρχίσουν στις 14:45, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει αύριο με τον αγώνας Βέροια- Μακεδονικός που θα ξεκινήσει στις 15:15. Ρεπό έχει η Νίκη Βόλου
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η πρωτοπόρος ΑΕ Κηφισιάς, που υποδέχεται τον ουραγό Ηρόδοτο.
Το σημερινό πρόγραμμα…
14:45
ΟΦ Ιεράπετρας- Ολυμπιακός Β’
Ηλιούπολη- Απόλλων Σμύρνης
ATHENS Καλλιθέα- Χανιά
ΑΕ Κηφισιάς- Ηρόδοτος
ΠΑΟ Ρουφ- Επισκοπή
Προοδευτική- Παναχαϊκή
15:15
Αιγάλεω- Καλαμάτα
Ρεπό έχει η ΑΕΚ Β’.