Connect with us

3ος Όμιλος

Το Σούπερ Καπ στον Κανάρη

Published

on

Ο Κανάρης Νενήτων κατέκτησε το Σούπερ Καπ στη Χίο! Οι πρωταθλητές του νησιού της μαστίχας νίκησαν με 3-1 την Κυπελλούχο Δάφνη (Α΄ ΕΠΣ Χίου) στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.Η ομάδα του Χριστόφορου Τσατσαρώνη δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η Δάφνη να καταφέρει να προηγηθεί στο 25΄ με τον Λίβανο, που εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος των πρωταθλητών Χίου. Μετά το 30 λεπτό ο Κανάρης ισορρόπησε και έλεγξε το παιχνίδι βγάζοντας και αντίδραση. Έτσι στο 37′ ο Γκαμάγκας μετά από προσπάθεια του Ζεράϊ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και 4 λεπτά αργότερα ο Μονίαρος από κοντά και πάλι μετά από μπαλιά του Ζεράϊ σημείωσε το 2-1. Ίδιο σκηνικό στο παιχνίδι και στην επανάληψη με την Δάφνη να μπαίνει καλύτερα όμως ο Κανάρης να καταφέρνει να ισορροπήσει και να σημειώνει άλλο ένα γκολ. Στο 70΄ ο Ζεράϊ έκανε το τελικό 3-1 ύστερα από μπαλιά του Μονίαρου.

Η Δάφνη που στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στον Κανάρη είχε δοκάρια με τους Θεοδωρίδη και Καραβατάκη. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Κανάρη Χριστόφορος Τσατσαρώνηςδήλωσε στην ιστοσελίδα του “alithia.gr”: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί με τον Δαφνώνα και δεν ήταν τίμιο να πούμε κάτι παραπάνω. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση που βγάλαμε μετά το 20λεπτό όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θεωρώ ότι μετά είμαστε ανώτεροι καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικρατήσαμε». Στον Κανάρη υπάρχει προβληματισμός για τους δυο τραυματισμούς που βγήκαν από το Σούπερ Καπ. Στο 31΄ αποχώρησε ο Ντάμπος και από το 70΄ και μετά έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μελέκος. Την Πέμπτη θα διαπιστωθεί πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί τους.

Η σύνθεση του Κανάρη: Κωττατής, Σκούφαλος, Γρίγος, Γιοβανάκης, Πουλάκης (64΄ Κροτσίδας), Χωρεψιμάς, Ζεράϊ, Μελέκος, Ντάμπος (31΄ λόγω τραυματισμού Γκαμάγκας), Κωστάλας, Μονίαρος (69΄ Αλεξανδρόπουλος).

 

Πηγή: alithia.gr