Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το στέμμα στον Αστέρα Καισαριανής! 4-0 εκτός τον Ήφαιστο Περιστερίου και πανάξιος πρωταθλητής!

Published

on

Και τυπικά πρωταθλητής αναδείχθηκε σήμερα ο Αστέρας Καισαριανής, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 επί του Ηφαίστου Περιστερίου και σε συνδυασμό με την ήττα του Κενταύρου Βριλησσίων αύξησε την διαφορά στους 18 βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη.

Οι παίχτες του Γιώργου Τσαμόπουλου με μαέστρο τον Παληγεώργο και εκτελεστή τον Σαπαλίδη που πέτυχε τρία γκολ έκαναν επίδειξη ισχύος απέναντι στον Ήφαιστο, που πλέον μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες…

Μόλις στο 5′ ο Σαπαλίδης έκανε το 0-1, με τον Παληγεώργο στο 27′ να κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 51′ σε κεφαλιά του Αγοραστού, ενώ στο 58′ μετά από φανταστική ενέργεια και πάσα του Παληγεώργου ο Σαπαλίδης έκανε το 0-3. Ο ίδιος παίχτης στο 75′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος (66′ Κέσκος), Λιούκας (84’ Μπούρσαλης), Αγοραστός, Πάζα, Σκούμας, Τρακοσης, Γονής (66′ Ρέτσος), Λάγγας (84’ Γκέρος), Ράπτης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Χασιώτης (64’ Κάρδαρης), Πάλμος, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Κραψίτης (64’ Ρεντζής), Θεοδώρου (46’ Κουκοβίνης), Παληγέωργος (72’ Σμυρνάκης), Ζέλο (64′ Ραχήμ), Σαπαλίδης.