Connect with us

stoplekto

Το στερνό αντίο στον Μάκη Πανταζή

Published

on

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Μητρόπολη Μεγάρων, για να πουν το τελευταίο αντίο στον Μάκη Πανταζή, που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Τρεις και πλέον γενιές “Βυζαντινών” συνόδευσαν τον αγαπημένο μας Μάκη στην τελευταία του κατοικία. Το φέρετρό του ήταν σκεπασμένο με την σημαία του Βύζαντα Μεγάρων. Οι συγγενείς του Μάκη, σύζυγος και τα δυο παιδιά του, ο Κώστας και ο Άγγελος,  όλη η οικογένεια του Βύζαντα ήταν εκεί, από τους παλαίμαχους της ομάδας με επικεφαλής τον Σάκη Κουβά, σύσσωμο το σημερινό ΔΣ του σωματείου, καθώς και πολλοί παίκτες τόσο από το αντρικό, αλλά φυσικά και από τις Ακαδημίες, πολλά παιδιά που πήγαν να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους δάσκαλο.

Το “παρών” έδωσαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής της Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας, από το ΔΣ της ΕΠΣΔΑ ο Αντιπρόεδρος Κώστας Καράμπελας και ο Γενικός Γραμματέας  Μανώλης Κάμπαξης, ο πρώην Ειδικός Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ Νίκος Ευθυμίου, πολλοί παλιοί συμπαίκτες του Μάκη από την ομάδα που ήταν στην Δ Εθνική (Δελακας, Στραβοραβδης, Σμυρνης, Μαργετης, Κουστερης Χονδροπουλος Μπεθανης ) , προπονητές όπως Σκριβανος, Πικραμένος, Καραθανασης, Καλυκας, Καλύβας Ρόκας και πολλοί εκπρόσωποι από σωματεία σε όλες της περιοχές της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο.

Επίσης ποδοσφαιριστές που δούλεψαν το τελευταίο διάστημα Κουρκούτης, Σερέπας, Ανδρεόυ Πουλάκος Δέσκος, Κατσικούρης Βουρνάζος, Κλωνάρης, Μουσκάι, Μαυρονάσος και άλλοι.