Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το «στερνό αντίο» στον Μίλτο Βρεκούση

Published

on

Με το φέρετρο σκεπασμένο με τις σημαίες  της αγαπημένης του Προοδευτικής καθώς και της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος, « έφυγε » χθες το μεσημέρι για το « μεγάλο ταξίδι » ο Μιλτιάδης Βρεκούσης .

Εκατοντάδες φίλοι έδωσαν το παρόν στο «στερνό αντίο » του Μίλτου  και τον χειροκρότησαν αυθόρμητα. Ήταν  το τελευταίο αντίο για ένα «γίγαντα» που έγραψε την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο τόσο σαν τερματοφύλακας όσο και σαν προπονητής.

Ήταν εκεί ο  βουλευτής Γιάννης Τραγάκης και  ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

Τα παλαιά διοικητικά στελέχη της Προοδευτικής Τσεμπεράκης, Σοφός  Ταμβάκης Β. και από την τωρινή διοίκηση Κ. Πλακίδης

Οι πρώην παράγοντες της ΕΠΣΠ Βράκας, Αμαραντίδης , Μουσελής .

Από την Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά Τσίρμπας, Μπάκας, Σιδηρόπουλος, Παπαλεξάνδρου,

Από τον Σύνδεσμο Προπονητών οι Καλογεράς.

Παπάζογλου ,Παντιώρας  Κωττάκης.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μάλλιαρης, Παπαϊωάννου Ι., Ζερβουδάκης , Συρίγος , Πικραμένος , Κοτζαμάνης,  Πρίντεζης, Φωκιανός, Τσιρίδης Πούλιος, Σταυρίδης, Λιγνός, Παναούσης , Μαγιάτης Α. Παπαδόπουλος Α., Πυρένης Λ., Ζαγκλής.

Οι βετεράνοι διαιτητές  Γιαννακουδάκης, Καμπίτσης, Παπίλιας

Την οικογένεια της Προοδευτικής εκπροσώπησαν οι φίλοι και συμπαίκτες του Μίλτου, Σκριβάνος, Σπετσαρίας, Βουρδαμής,  Νικολακάκος, Θωμάς, Κολέμπας, Μανδρέκας, Ξανθόπουλος, Χατζηαθανασίου Καλούδης , Παπαγιώργος, Κουράσης,  Κοφινάς, Λαγός, Φουράκης, Ιωαννίδης.

Από τον δημοσιογραφικό χώρο παραβρέθηκαν οι Βίκυ  Νικολάκου, Στάθης  Μηλιδώνης και ο υπογράφων.

Στεφάνια κατέθεσαν ο ΑΟ Προοδευτική, ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Προοδευτικής, ο ΠΣΑΠ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου.

*Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Πειραιά εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένεια Βρεκούση για την απώλεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή που έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα της Προοδευτικής.