Connect with us

6ος Όμιλος

Το στολίδι του Περαμαϊκού

Published

on

Αυτή είναι η μακέτα του γηπέδου που ονειρευόμαστε να φτιάξουμε για τον Περαμαϊκο. Ένα γήπεδο-στολίδι χωρητικότητας 3000 θέσεων με τρεις σκεπαστές εξέδρες, σύγχρονα αποδυτήρια και ιατρείο. Ένα γήπεδο που θα το κατασκευάζαμε με δικά μας και μόνο έξοδα στον υπάρχοντα χώρο του Αρμού αλλά η Δημοτική Αρχή δεν μας άφησε και εξακολουθεί να αδιαφορεί στις επανειλημμένες οχλήσεις μας να βρεθεί άλλος χώρος στην πολη για να το κατασκευάσουμε. Δυστυχώς, ο Δήμος Περάματος με αυτή του την στάση στερεί από την πολη και τη  νεολαία της ένα αθλητικό κέντρο κόσμημα που όμοιο του δεν υπάρχει στις γύρω περιοχές… Κρίμα! Εμείς πάντως, δεν εγκαταλείπουμε το όραμα μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την υλοποίηση του προκειμένου η ομάδα μας να αλλάξει επίπεδο και να εξακολουθεί να κάνει υπερήφανο το Πέραμα.

*Αναχώρησε για την Κρήτη η αποστολή του Περαμαϊκού  για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο το Σάββατο στο γήπεδο Αρχανών. Με την αποστολή δεν ταξιδέψε τελικά ο Στέργιος Καραγιάννης  ο όποιος τραυματίστηκε στο φιλικό με την Κόρινθο καθώς και οι επίσης τραυματίες Ερρίκος και Γεωργιάδης, ενώ  ο Γιώργος Παπακαλοδουκας πήρε μαζί του τον Λευτέρη Βεστάκη, όμως οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι ελάχιστες, καθώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Ο ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ  ΣΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΝΟ

** Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ εκφράζει ολόθερμα κι ολόψυχα την συμπαράσταση του στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργο Σπανό για την περιπέτεια που περνά και του εύχονται να βγει από αυτήν το συντομότερο δυνατόν.  Μέγας αιμοδότης του πειραϊκού ερασιτεχνικού  ποδοσφαίρου επί σειρά ετών ο κ. Σπανός, έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια  και  στην δική μας ομάδα και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν σπουδαίο παράγοντα και πάνω από όλα σπουδαίο άνθρωπο. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι πάλι κοντά μας σύντομα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply