Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Γαζή στο Παλαιό Φάληρο

Published

on

Με δήλωση του ο Γιάννης Γαζής, που πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παλαιού Φαλήρου, θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στα προσωπα που συνεργάστηκε.
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην οικογένεια Σκαφτούρου αλλά και στους ποδοσφαιριστές.
Το κειμενο
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σκαφτούρου διότι με εμπιστεύτηκε να αναλάβω προπονητής σε μια δύσκολη καμπή της ομάδος αφού βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της Β’ ΑΘΗΝΩΝ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κυρίους της διοίκησης. Τον κ. Ξένο Τριαντάφυλλο και ιδιαίτερα τον γιατρό κύριο Κελεπούρη και τους δύο έφορους κύριο Ντίνο και Κύριο Γιάννη διότι πολύ απλά ήταν δίπλα μου σε κάθε στιγμή σε αυτή την ωραία διαδρομή που ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια. Τέλος άφησα ότι πιο σημαντικό υπάρχει μέσα σε αυτήν την διαδρομή τους ποδοσφαιριστές αφού χωρίς αυτούς τους υπέροχους χαρακτήρες δεν θα είχε φτάσει το Παλαιό Φάληρο στον προορισμό του και τους εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου.
Επιπροσθέτως εύχομαι στο Παλαιό Φάληρο τα καλύτερα και να οδηγηθεί η ομάδα στο προσεχές μάλλον όσο πιο ψηλά γίνεται. Σας ευχαριστώ πολύ όλου για όσα κάνατε για εμένα μέσα από την καρδιά μου.