Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το… τανκ Γκούγκας πήρε την Ηλιούπολη στις πλάτες του και τη διατήρησε στην κορυφή

Published

on

Ασταμάτητη δείχνει η Ηλιούπολη που υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γαλάνη διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων πέρασε και από τη Λυκόβρυση αφού νίκησε την ομώνυμη ομάδα με 1-3 και έκανε το 3Χ3 φιγουράροντας στην κορυφή του 2ου ομίλου, έχοντας ματς περισσότερο από τον ΠΑΟ Ρουφ και τη Διάνα Ηλιούπολης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον “Ήλιο” ο Κώστας Γκούγκας που πέτυχε δυο γκολ στο 30′ και 66′ συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 45′ ο Μπούτιβας έκανε το 0-2. Στο 83′ ο Πάγκας με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-3

Διαιτητές: Αλάμπεης, Χ. Νικολάου-Σταύρογλου

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Μιγκάκης, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος (50′ Βυθούλκας), Καβαλάρης (46′ Πάγκας), Ψαρομιχαλάκης (46′ Τασιούδης), Μήτογλου, Παπαχρήστος (71′ Σούλας), Σταματέλος, Πετράκης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Καλαντζής, Μπουτίβας (62′ Κωτσερίδης), Ρέτζο, Θυμιανός, Γεωργιάδης (50′ Σαλαπάτας), Γάγγος (84′ Φούφας), Σόουζα, Γκούγκας, Αγκόλλι, Σταύρου (80′ Καραπάτης).