Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το τεχνικό επιτελείο  των Νέων Ευγένειας – Ανανεώσεις παικτών

Published

on

Από τη διοίκηση των Νέων Ευγενείας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, μετά και την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή μας Δημήτρη Αλειφεράκη, να έχει έρθει σε συμφωνία για μια ακόμη αθλητική σεζόν με τον επί χρόνια καταξιωμένο συνεργάτη μας, από τους καλύτερους στο Πειραϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, γυμναστή της ανδρικής μας ομάδας κ. Νίκο Ηλιαδάκη.

Η Διοίκηση καλωσορίζει επίσης ένα από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων, τον κ. Θωμόπουλο Μανώλη. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ικανότητα, η εμπειρία και οι γνώσεις του θα βοηθήσουν ώστε οι τερματοφύλακές μας να φτάσουν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Να ευχηθούμε σε όλους, καλή χρονιά και καλή δύναμη με πολλές αθλητικές επιτυχίες…

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων που είχαν τεθεί απο τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο την αθλητική χρονιά που πέρασε..

Επενδύοντας στις υποδομές μας, σε πλήρη ταύτιση με τη φιλοσοφία του προπονητή μας Δημήτρη Αλειφέρακη και του τεχνικού επιτελείου των υποδομών μας, καλωσορίζουμε στην ανδρική ομάδα τον τερματοφύλακα μας Δρόσο Βιδιάνο Κ18.

Με την ίδια φιλοσοφία, και αφού υπήρξε πλήρη συμφωνία απόψεων και στόχων στο πλάνο της Διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, θα είναι μαζί μας την νέα αγωνιστική οι ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές

Κατσικωστας Γιωργος (γεν. 1999), Πετριδης Γιωργος (γεν. 1999), Ζαμπετης Αλέξανδρος (γεν. 1999), Γκανιδης Σπύρος (γεν. 1999), Αβραμης Νικόλαος (γεν. 2000), Τσιάνος Χρηστος (γεν. 1999), Καριντζαΐδης Παναγιωτης (γεν. 1998), και Σύρος Αθανασιος (γεν. 1998).

Το ραντεβού μας στις 12 Αυγούστου και ωρα 18.00 στα γραφεία της ομάδας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σε συνεργασία με την εταιρεία Μεdic Sports και στις 21.00 στο γήπεδο για την πρώτη μας προπόνηση..
Η ανδρική μας ομάδα θα περάσει εργομετρικά την πρωτη εβδομάδα της προετοιμασίας..

Και επειδή η ασφάλεια είναι πρωταρχικό μας μέλημα για τη φετινή χρονιά, ο σύλλογος μας βρίσκεται ηδη σε επαφη για την αναζήτηση ομαδικής ασφάλισης των αθλητών της στην α ομάδα και τις υποδομές της.

Το ΔΣ και το τεχνικό μας επιτελείο εύχονται στους ποδοσφαιριστές μας και σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.»