Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το “τούμπαρε” ο Ερμής 3-2 τον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι, με ανατροπές, πολλές φάσεις και νικητήριο τέρμα πάνω στο τελευταίο «στραγάλι» του ρέφερι, παρακολούθησαν οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το απόγευμα στο ΔΑΚ.

Η ομάδα του Λουκά Κάλα προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Καραμάνη στο 13’ (1-0) και δέχθηκαν ισοφάριση και ανατροπή του σκορ  με τέρματα του Ndota  στο 36’ και 43’ (1-2).

Στο δεύτερο μέρος  οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και πίεσαν για την ισοφάριση που ήρθε στο 82’ με σκόρερ τον Quku (2-2) , με τον Τζανιδάκη να βρίσκει το γκολ της νίκης στην εκπνοή του ματς  με τον Ερμή να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη που τους δίνει βαθμολογική ανάσα και τους φιλοξενούμενους να υποχωρούν στην κατάταξη.

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης.

Ερμής Κορυδαλλού: Κελεμίδης, Μπούντο, Καλογερόπουλος, Λαζάκης, Παπαθανασάκης, Καραμπίνης(46′ Κατσαράς, 57′ λ.τρ. Πανέτας), Τζανιδάκης, Μπεκάκος, Καστρίτης(46′ Βιδάλης), Καραμάνης, Quku(88′ Γιαννόπουλος).

Ίκαρος Καλλιθέας: Ηλιάδης, Μαγουλάς Π., Καραουλάνης, Μιχαλακάκος, Τσαρούχας(87′ Σαμουρκασίδης), Πλέσσας, Τρικαμηνάς(46′ Τσουφλίδης Γ.), Ηλιόπουλος(80′ Τσουφλίδης Π.), Ndota, Γραίος, Μαγουλάς Χ.

**** Μετά το τέλος του αγώνα ο Αποστόλης Τσιριωτάκης εκπροσωπώντας την διοίκηση του Ερμή έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης .