Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το τρένο του Καματερού πέρασε και από το Ρουφ

Published

on

Τέταρτη διαδοχική νίκη για το Καματερό που πέρασε με 3-0 από το Ρουφ ενάντια στον Βοτανικό. Η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και βάζει τις βάσεις για άνετη παραμονή στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Πλέον, αριθμεί 35 βαθμούς στην όγδοη θέση, ενώ η Ένωση, η οποία δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο παρέμεινε προτελευταία έχοντας 12 πόντους.

Μόλις στο 6′ ο Βασιλείου με ψηλοκρεμαστό σουτ αιφνιδίασε τον Ντόνι και έγραψε το 1-0, ενώ στο 12′ ο Αθανασόπουλος από πλεονεκτική θέση σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 40′ ο Βασιλείου βρήκε για ακόμη μια φορά τον στόχο ύστερα από ατομική προσπάθεια και ιδανικό σουτ για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο, ο Ντόνι αποδείχθηκε κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του αποσοβώντας ένα μεγαλύτερο σε έκταση σκορ. Όμως, στο 86′ ο Τσιριγώτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σε φάουλ-πάσα του πρωταγωνιστή Βασιλείου.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Μητράκος Α., Ρεσίτης Σ.

Βοτανικός (Γιώργος Μπαζώρας): Ντόνι, Πανάγος (50′ Κολάγκη), Ντάμας, Μονδέλος, Κατσούδας, Ρακιτζής, Σπυροπάλι, Τάφα (54′ Ηλιάκης), Φιλόπουλος, Σκεύης, Τζαβάρας (66′ Ευθυμιόπουλος).

Καματερό (Γιώργος Αλεξόπουλος): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Αναστασιάδης, Μπούγιας (82′ Τσιργιώτης), Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος, Μποζάς (46′ Κοντόσταυλος), Αθανασόπουλος, Σπυρόπουλος (67′ Τρακόσης), Βασιλείου, Λέκκας.