Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το τρένο του Φωστήρα πέρασε και από Λιόσια

Published

on

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ολυμπιακού Λιοσίων, ο οποίος μπορεί να προηγήθηκε στο πρώτο μέρος αλλά ηττήθηκε τελικά με 2-1 από τον ασταμάτητο Φωστήρα Ηλιούπολης. Ο Φωστήρας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 16′ με τον Νίκο Ασωνίτη να στέλνει την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Στουραϊτη. Όμως, στο 21′ ήρθε το 1-0 για τους ερυθρόλευκους με σκόρερ τον Σταματάκη που αξιοποίησε το γύρισμα του Παπανικολάου από τα αριστερά και με πλασέ στη κίνηση άνοιξε το σκορ. Μέχρι να κλείσει το ημίχρονο, οι δύο ομάδες έχασαν από μια καλή ευκαιρία. Πρώτα ο Φαρμάκης αστόχησε από το μισό μέτρο με προβολή έπειτα από κόρνερ του Νίκου Ασωνίτη στο 31′ ενώ στο 36′ ο Κίτσιος απέφυγε δύο αντιπάλους αλλά ο Τσιμπογιάννης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στην επανάληψη, είχαμε σωρεία ευκαιριών, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να ισοφαρίζουν στο 51′ με ωραία ατομική ενέργεια του Φάλαγγα. Η ομάδα του Μηλιά συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 61′ ο Σπυρόπουλος έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ έπειτα από κόρνερ του Νίκου Ασωνίτη, δίνοντας το έναυσμα για πανηγύρια. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και φτάνοντας στο 86′, ο δεύτερος επόπτης Καραγιαννίδης ακύρωσε γκολ του Σταματάκη ως οφσάιντ ενώ ο διαιτητής Μπακογιάννης απέβαλε στις καθυστερήσεις τον Φάρο με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ρεζτσόβ.

Ολυμπιακός Λιοσίων (Λευτέρης Αλεξάκης): Στουραϊτης, Δούκας, Κάσσος (72′ Ανταλής), Καρίτζης, Γιάκας, Κωνσταντινίδης (66′ Νικολόπουλος), Ρεζτσόβ, Λέκκας, Σοφικίτης (1′ Σταματάκης), Παπανικολάου, Κίτσιος.

Φωστήρας Ηλιούπολης (Ανδρέας Μηλιάς): Τσιμπογιάννης, Φάρος, Ασωνίτης Ν. (66′ Αϊβάζης), Ασωνίτης Β., Χελιώτης (13′ Σπυρόπουλος), Μπαρδάκης, Φάλαγγας, Φαρμάκης, Καφαντάρης (46′ Σάχου), Χαλιβελάκης, Βουλτσίδης.   

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply