Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Το τρίτο ημίχρονο του τελικού της ΕΠΣΑ….

Published

on

Ενας από τους καλύτερους τελικούς  των κυπέλλων της ΕΠΣΑ των τελευταίων χρόνων ήταν ο χτεσινός μεταξύ του Μικρασιατικού και του Αρη Πετρούπολης, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Οι δύο ομάδες παρά το γεγονός ότι μπήκε μόνο ένα γκολ πρόσφεραν ωραίο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, που δεν ήταν πάντως όσοι θα άρμοζε σε ένα τέτοιο γεγονός, κι αυτό ήταν ίσως το μόνο μείον στο χτεσινό ματς.

Η διοίκηση της ΕΠΣΑ είχε οργανώσει άρτια την όλη εκδήλωση. Υπήρχαν παρατηρητές της Ενωσης σε όλες τις θύρες που εξυπηρέτησαν τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εντός του αγωνιστικού χώρου οι Χρήστος Λυμπέρης και Παναγιώτης Χρυσάφης έκαναν άψογα τη δουλειά τους, λειτουργώντας όπως έπρεπε όπου χρειάστηκε.

Σημαντικό ρόλο στο να κυλήσουν όλα όπως έπρεπε έπαιξε και η άριστη διαιτησία των Αγγελου Μπακογιάννη, Λυκούργου Τσολακίδη, Χρήστου Μητροφάνη και Σπύρου Νικολάου, οι οποίοι βέβαια είχαν και την βοήθεια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν πραγματικά άψογη συμπεριφορά…

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι άνθρωποι του Μικρασιατικού για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά όλοι ήταν συγκρατημένοι αφού, όπως όλοι έλεγαν, έχουν μπροστά τους το ματς με το Χαϊδάρι, το οποίο θα κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι του Αρη σαφώς στεναχωρημένοι αλλά αξιοπρεπέστατοι, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους νικητές, και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣΑ, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που κύλησε η διοργάνωση του τελικού…

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ειδικότερα στον Σταμάτη Σαπαλίδη, που με δικό του γκολ κρίθηκε ο τελικός, ενώ το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι με την Ελλάδα Ποντίων, που με δικό του γκολ ισοφάρισε και τελικά νίκησε 2-1 την Προοδευτική και κατέκτησε το κύπελλο Πειραιά. Επίσης στους Ραφαήλ Ζέλο, Αργύρη Σάμιο που κατέκτησαν το 2ο συνεχόμενο κύπελο ΕΠΣΑ, μετά το περυσινό με την Ηλιούπολη. Μάλιστα ο Ζέλο πέρυσι είχε σκοράρει, ενώ φέτος έδωσε την ασίστ στο γκολ.

Ραντεβού του χρόνου στον 53ο τελικό, πρώτα Ο Θεός…