Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το φινάλε της Γ’ ΕΠΣΑ…

Published

on

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Γ’ ΕΠΣΑ, και οι εκκρεμότητες είναι αρκετές..

Υπενθυμίζουμε πως οι 4 πρώτες ομάδες σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλούς εντός και εκτός έδρας αγώνες μεταφέροντας τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, και οι δύο πρώτες σε κάθε όμιλο θα ανέβουν στην Β’ κατηγορία.

Εμείς στο Stoplekto.gr σεβόμενοι την προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες αυτής της ξεχασμένης από πολλούς κατηγορίας, σας παρουσιάζουμε σήμερα αναλυτικά τί περιμένουμε στο φινάλε, αλλά και τι θα περιμένουμε στα μπαράζ…

Ξεκινάμε λοιπόν…

1ος όμιλος

Εδώ ξέρουμε ήδη τις δύο από τις 4 ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ. Ουσιαστικά όμως θα παίξουν για μία θέση, αφού το Παγκράτι με 16 νίκες σε ισ΄λαριθμα ματς και 48 βαθμούς, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την άνοδο του. Δεδομένα στα μπαράζ θα είναι οι Ιωνες Παλαιού Φαλήρου (36), και τις άλλες δύο θέσεις θα διεκδικήσουν ο Κεραυνός Πετρούπολης (32), ο Αστέρας Γλυφάδας (31) και ο Θρίαμβος Αθηνών (28).

Το Παγκράτι έχει στόχο να τερματίσει αήττητο και να κάνει αν μπορεί το απόλυτο. Αν συμβεί αυτό, δεν αποκλείεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο πριν καν ξεκινήσουν τα μπαράζ, Θα παίξει όμως καθοριστικό ρόλο για το ποιές ομάδες θα είναι στην τετράδα, αλλά και και με πόσους βαθμούς θα μπουν, αφού θα αντιμετωπίσει Κεραυνό Πετρούπολη ς εντός και Αστέρα Γλυφάδας εκτός!

Οι Ιωνες έχουν βατό πρόγραμμα και αυτό πιθανόν να τους δώσει αβαντάζ για την τετράδα. Θα παίξουν με Θεμιστοκλή εντός και Προμηθέα εκτός.

Πολύ δύσκολα θα χάσει την τετράδα ο Κεραυνός Πετρούπολης, που μπορεί να έχει το Παγκράτι εκτός, όμως την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον συμπολίτη Αίμο και του αρκούν οι τρεις βαθμοί για την είσοδο στην τετράδα.

Αβαντάζ για την τετράδα έχει και ο Αστέρας Γλυφάδας, που του αρκεί το τρίποντο με τη Νίκη Αλίμου εκτός έδρας, αφού υπερτερεί σε ισοβαθμία με τον Θτρίαμβο. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εντός με το Παγκράτι.

Οι ελπίδες του Θρίαμβου Αθηνών είναι ουσιαστικά μόνο μαθηματικές. Θα παίξει εκτός με Λέοντες και εντός με Θεμιστοκλή, αλλά το πρόγραμμα των υπόλοιπων δεν του επιτρέπει να είναι και πολύ αισιόδοξος…

2ος όμιλος

Εδώ ξέρουμε ήδη τις τρεις από τις τέσερεις ομάδες των μπαράζ…Ουσιαστικά όμως ξέρουμε και τον πρωταθλητή…

Ο Ατλας Κυψέλης έχοντας κάνει εκπληκτική πορεία με 16 νίκες σε ισάριθμα ματς, με 48 βαθμούς είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλίσει την άνοδο πριν καν την έναρξη των μπαράζ. Σε αυτά θα βρίσκονται σίγουρα Θύελλα Περιστερίου (35) και Μαρούσι (29), ενώ για την άλλη θέση θα γίνει μεγάλη μάχη, αφού την διεκδικούν Κεραμεικός (25), Πανθησειακός (24) και Ιλίσια 2004 (22).

Ο Ατλας θα παίξει εκτός έδρας με τη Θύελλα Περιστερίου στο ντέρμπι κορυφής, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Καλλιθέας.

Η Θύελλα θα υποδεχτεί τον Ατλα, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Κεραμεικό σε ένα πολύ σημαντικό ματς.

Το Μαρούσι έχει το πιο βατό πρόγραμμα αφού θα παίξει εντός με τον ΑΟ Κωφών και εκτός με τον Φωστήρα Καισαριανής. Εχει τη δυνατότητα λοιπόν να πλησιάσει την 2η θέση και να αυξήσει τις πιθανότητες του για άνοδο.

Ο Κεραμεικός έχει δύσκολο πρόγραμμα αφού θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι τον Πανθησειακό, και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εντός με τη Θύελλα.

Εξίσου δύσκολο πρόγραμμα όμως έχει και ο Πανθησειακός, που θα παίξει με τον Κεραμεικό και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός με τα Ιλίσια.

Τα Ιλίσια είναι πιο πίσω βαθμολογικά, αλλά έχουν βάσιμες ελπίδες, αφού θα παίξουν εκτός έδρας με τον Κρόνο Αθηνών και θα υποδεχτούν τον Πανθησειακό. Αν κάνουν το δύο στα δύο, είναι πολύ πιθανόν να είναι στην τετράδα…

3ος όμιλος

Την θέση τους στην τετράδα έχουν ήδη εξασφαλίσει τρεις ομάδες. Αρίωνας (36), Αμπελόκηποι (34) και Πλάτωνας (33), ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Ερμής Ηρακλείου και Πατήσια που ισοβαθμούν στους 29 βαθμούς. Μάλιστα την ερχόμενη αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους στην έδρα των Πατησίων. Αν σε αυτό το ματς υπάρξει νικητής, αυτός εξασφαλίζει την είσοδο του στην τετράδα. Σε άλλη περίπτωση, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, αλλά ίσως και σε αγώνα μπαράζ…

Ο Αρίωνας έχει δύσκολο πρόγραμμα, αφού θα υποδεχτεί τον Πλάτωνα, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τους Αμπελόκηπους εκτός.

Οι Αμπελόκηποι θα παίξουν με τον Δούρειο εκτός, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους τον Αρίωνα.

Ο Πλάτωνας θα παίξει εκτός με τον Αρίωνα και θα υποδεχτεί την Δόξα Γκύζη.

Οπως είπαμε, Πατήσια και Ερμής παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική, ενώ την τελευταία ο Ερμής θα υποδεχτεί τον Λαρισαϊκό και τα Πατήσια θα παίξουν με τα Πράσινα Πουλιά εκτός.

4ος όμιλος

Εδώ γνωρίζουμε ήδη τις 4 ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ. Αυτές θα είναι ο Αττικός (42), ο Τριφυλλιακός (36), η Χρυσούπολη και η ΑΕ Ιλίου (από 34).

Ο Αττικός, που παραμένει αήττητος, δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Πετρούπολης και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Τριφυλλιακό σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά.

Ο Τριφυλλιακός θα παίξει εκτός με τον Ζέφυρο, ενώ όπως είπαμε, την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Αττικό.

Η Χρυσούπολη θα παίξει εκτός με το Κουκάκι και εντός με τον Ζέφυρο.

Η ΑΕ Ιλίου θα υποδεχτεί τον Αστέρα Χαϊδαρίου και θα παίξει εκτός με τον Διαγόρα Αιγάλεω.