Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Χαλάνδρι υποβίβασε την Νέα Ιωνία και συνεχίζει να παλεύει!

Published

on

Το Χαλάνδρι επικράτησε 3-0 της Νέας Ιωνίας στο ‘Νίκος Πέρκιζας’. Οι ‘πράσινοι’ δίχως ιδιαίτερα προβλήματα πήραν το πολυπόθητο τρίποντο φτάνοντας τους 36 βαθμούς, παρέμειναν στην δωδέκατη θέση μαζί με την Πεύκη και υποβίβασαν μαθηματικά το προσφυγικό σωματείο. Οι ‘κυανοκίτρινοι’ πραγματοποίησαν έναν κάκιστο δεύτερο γύρο και γνώρισαν διαδοχικό υποβιβασμό, καθώς βρίσκονται στην 14η θέση αριθμώντας μόλις 27 πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο εφετινός ηγέτης της Ένωσης, Χρήστος Σκούμας, άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 18′. Ο νεαρός επιθετικός τροφοδότησε άψογα στο 64′ τον Φελέκη και ο τελευταίος μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Μάλιστα, ο σκόρερ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του μιας και στο 50′ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κώνστα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 84′ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρακάση, μια παράβαση που καταλόγισε ο διαιτητής Νικολάου βλέποντας χέρι του Τσικρικά σε προσπάθεια του Αχιλλέα Κατσιούλη.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Τσολακίδης Λ., Μητρόπουλος Χ.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Ζούνα, Θανόπουλος (28′ λ.τρ. Μερτής), Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης (55′ λ.τρ. Κατσιούλης Α.), Πατσιαβούρας (78′ Γούλας Ι.), Μπιζάς, Σκούμας.

Νέα Ιωνία (Νίκος Μανάφας): Κώνστας, Χρούσης, Χαλκιαδάκης, Παπακουνάδης (64′ Ζυγούρης), Τσικρικάς, Βογατσάς Κ., Δρυμωνίτης, Βιντισίτα (46′ Νταϊφώτης), Κουτσιούμπας, Τσουτσουδάκης, Βεζύρης (15′ λ.τρ. Νησαριώτης).